Bielenda GOLDEN PLACENTA COLLAGEN RECONSTUCTOR regenererend en verhelderend anti- Serum 30 g

€ 8,00
Inclusief belasting

Geconcentreerd regenererend en verhelderend anti-rimpel serum Bielenda Golden Placenta voor dag en nacht is een uitstekende cosmetica die, in zijn innovatieve formule met gouden deeltjes, vroegtijdige veroudering van de huid remt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Geconcentreerd regenererend en verhelderend anti-rimpel serum Bielenda Golden Placenta voor dag en nacht is een uitstekende cosmetica die, in zijn innovatieve formule met gouden deeltjes, vroegtijdige veroudering van de huid remt. Het product maakt rimpels effectief glad en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Bovendien hydrateert het diep, vermindert het de zichtbaarheid van verkleuringen en egaliseert het de kleur. De plantaardige placenta in de samenstelling is op natuurlijke wijze verkregen uit sojabonen. Het wordt heel gemakkelijk door de huid opgenomen en kan doordringen in de diepere lagen. Daar voedt en regenereert het de cellen en herstelt het de elasticiteit van de huid.

De samenstelling van het verhelderende serum Golden Placenta is ook verrijkt met collageen, prebiotica en algen. Elk van deze ingrediënten is ontworpen om de natuurlijke regeneratie- en vernieuwingsprocessen van de opperhuid te ondersteunen en deze te voorzien van de juiste element . Algen hydrateren intensief en zorgen ook voor het herstel van een passend niveau van elasticiteit. Geeft het gezicht verlichting en uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum elke ochtend en avond in de huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik alleen of als basis voor crème. Het serum versterkt de werking van de crème, trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, Olive , glycereth-8-esters, trehalose, glycine-soja (sojaboon) fytoplacenta-extract, gehydrolyseerd collageen, natriumhyaluronaat, inuline, alfa-glucan-oligosaccharide, hydroxypropylcyclodextrine, palmitoyltripeptide-38, chlorella vulgaris-extract, glycerine , Butyleenglycol, capryrylylglycol, xanthaangom, mica, polysorbaat 20, melkzuur, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, parfum (geur), hexylkaneel, limoneen, linalool, CI 7789, CI 77491.

105016
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169048334

Bielenda GOLDEN PLACENTA...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies