Mohani Verjongend en verhelderend Serum met vitamine C 10% en co-enzym Q10 30 ml

€ 22,80
Inclusief belasting

Dankzij het gehalte aan een stabiele vorm van vitamine C heeft het

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Anti-aging serum is een echte antioxidantbom. Dankzij het gehalte aan een stabiele vorm van vitamine C heeft het verstevigende, anti-aging en verhelderende eigenschappen. Het sterke anti-aging effect wordt ondersteund door de toevoeging van co-enzym Q10.Het serum bevat innovatieve, in vet oplosbare vitamine C.Het stimuleert een betere doorbloeding van de huid.Ondersteuning van het collageensyntheseproces beïnvloedt de stevigheid en elasticiteit.Het versterkt de wanden van bloedvaten, verheldert de huid en beïnvloedt ook de zichtbare vermindering van rimpels.C is verlichting van verkleuringen, merkbare verlichting van de huid evenals de verjonging en versteviging.Door co-enzym Q10, dat een van de meest effectieve antioxidanten is, beschermt het de huid tegen vrije radicalen, maakt rimpels en fijne lijntjes zichtbaar gladder. De toevoeging van vitamine E, een uitstekende factor die radicale lipidenoxidatie in de epidermis en dermis remt. Vitamine E heeft ook het vermogen om in te bouwen in de lipidestructuren van celmembranen en het intercellulaire cement van het stratum corneum, waardoor het de epidermale barrière versterkt.

HOE TE GEBRUIKEN

Meet met behulp van de meegeleverde pipet 3-4 druppels af en masseer in de huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's ochtends of 's avonds op een gereinigde huid.

Het product is geschikt voor de huid van alle leeftijden. Als je een jonge maar vochtarme huid wilt regenereren (bijvoorbeeld na intensief zonnebaden), gebruik het serum dan als een intensieve behandeling van meerdere weken. Bij een rijpere huid kan het elixer de crème met succes vervangen en voor de dagelijkse verzorging worden gebruikt.

Het product heeft een zeer delicate citrusgeur en een lichte, gemakkelijk te gebruiken consistentie.

SAMENSTELLING

Simmondsia Chinensis-zaadolie, Cannabis Sativa-zaadolie, Rubus Idaeus-zaadolie, Propyleenglycoldiheptanoaat, Ascorbyl-tetraisopalmitaat, Squalaan ( Olive ), Parfum*, Limoneen, Tri-ethylcitraat, Ubiquinone, Helianthus Annuus-zaadolie, Tocoferol, Citral, Linalool

105546

Specifieke referenties

ean13
5902802721365

Mohani Verjongend en...

€ 22,80
group_work Toestemming voor cookies