Nacomi Next Level Honey Smooth Zure Peeling voor de gevoelige huid 30 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Voedt, regenereert en verzacht de huid intensief en maakt haar fluweelzacht

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Nacomi Next Level Honey Smooth Zure Peeling voor de gevoelige huid

Zure peeling gemaakt voor de tere en gevoelige huid. Manuka-honingextract voedt, regenereert en maakt de huid glad, waardoor deze fluweelzacht wordt. Een gevoelige en tere huid vereist speciale aandacht bij het kiezen van de juiste cosmetica voor de verzorging ervan. Serum op basis van de werkzame stof APIBREEZE™ zorgt voor een zachte huidvernieuwing. Het is een natuurlijk middel dat dezelfde exfoliërende werking heeft als alfa-hydroxyzuren, zonder hun irriterende werking. Het combineert de eigenschappen van PHA zuren met de reinigende, regenererende en hydraterende effecten van bekroonde veelbloemige honing. Manukahoningextract heeft ontstekingsremmende eigenschappen, kalmeert de geïrriteerde huid en vermindert roodheid. Dankzij zijn eigenschappen voedt, regenereert en verzacht het de huid intensief, waardoor deze fluweelzacht wordt

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's avonds een kleine hoeveelheid aan op het gereinigde gezicht, de hals en het decolleté, vermijd de oogcontouren, de slijmvliezen van de mond en de neus. Masseer zachtjes in en laat het maximaal 10 minuten intrekken, daarna afwassen met lauw water. Begin met het gebruik door het 2-3 minuten te laten intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie. Gebruik 2-3 keer per week tijdens de avondverzorging. Tijdens gebruik kan een licht branderig gevoel worden gevoeld. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen van mond en neus. Beschermen tegen kinderen. Product alleen voor uitwendig gebruik. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om overdag crèmes te gebruiken met een filter SPF 50. Voor het eerste gebruik moet een allergietest worden uitgevoerd. Stop het gebruik als er bijwerkingen optreden.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, gluconolacton, mel, lactobionzuur, natriumhydroxypropylzetmeelfosfaat, honingextract, cellulose, hectoriet, citroenzuur, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, natriumcitraat, xanthaangom, benzylalcohol.

105780
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902539714388

Nacomi Next Level Honey...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies