AA Skin Boost C+ concentraat met vitamine C tegen roodheid van het gezicht 30 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Vertraagt het verouderingsproces

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

AA Skin Boost C+ Concentrate met vitamine C voor roodheid in het gezicht

De formule van de crème is gebaseerd op vitamine C en acerola-extract. Het product stimuleert de aanmaak van collageen, vertraagt het verouderingsproces van het bindweefsel, verheldert de bovenste huidlaag, neutraliseert alle vlekken en maakt ongelijkmatig gebruinde gebieden effectief wit. Het bestrijdt perfect vrije radicalen en opgehoopte gifstoffen, verbetert de hydratatie en elasticiteit van de opperhuid, bevat een natuurlijk UV-filter dat beschermt tegen gevaarlijke zonnestralen. Regelmatig gebruik van het preparaat bevordert de celvernieuwing, versterkt de hydrolipidenvacht en voorkomt overmatig waterverlies.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product met de vingertoppen aan op de huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik alleen of in combinatie met de AA Skin Boost Illuminating Day Cream.

SAMENSTELLING

Aqua , propyleenglycol, pentyleenglycol, glycerine, hydroxyethylcellulose, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Malpighia Punicifolia-fruitextract, glycerylbehenaat, gehydrogeneerde palmolie, glycerylstearaatcitraat, Borago Officinalis-zaadolie, squalane, Ceramide NP, Butyrospermum Parkii-boter, Behenylalcohol, glycerylstearaat, stearinezuur, palmitinezuur, silybum marianumzaadolie, cetylalcohol, lecithine, myristylalcohol, laurylalcohol, tocoferylacetaat, cholesterol, fenoxyethanol, decyleenglycol, 1,2-hexaandiol, ethylhexylglycerine, xanthaangom, parfum .

106113
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116045580

AA Skin Boost C+...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies