Etja Naturalny Olej Bio z Nasion Dzikiej Róży 50 ml

€ 8,49
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

strong WILD ROSE /Rosa Moschata/

Een struik uit de rozenfamilie. Een plant met harde en scherpe stekels, die voorkomt in gematigde streken in warme delen van het noordelijk halfrond. Het groeit praktisch in heel Europa in gebieden tot 1500 m boven de zeespiegel. Het wordt ook gevonden in Noord-Afrika, in heel Azië, maar ook in Australië en Nieuw-Zeeland. Oranjerode vruchten bereiken een grootte van 2-3 centimeter. Ze bevatten een grote hoeveelheid vitamine C.

NATUURLIJKE WILDE ROZENZAADOLIE /Rosa Moschata Zaadolie/

Het wordt verkregen door de zaden in de rijpe muskusrozenvrucht koud te persen. Het bevat transretinoïnezuur, omega-6, omega-3, vitamine E en natuurlijke carotenoïden (retinoïnezuur - vitamine A). Het stimuleert de activiteit en toename van het aantal fibroblasten, waardoor het de hoeveelheid goed opgebouwd collageen in de dermis verhoogt. Het stimuleert weefselregeneratie en daarom is het perfect voor striae, littekens, brandwonden en huidzweren. Ik regenereer de huid die beschadigd is door extreme weersomstandigheden (zon, vorst, wind). Bedoeld voor de verzorging van de ouder wordende, volwassen, droge en gebarsten huid.

Wild Rose BIO Zaadolie van ETJA wordt geproduceerd uit biologische grondstoffen en is 100% natuurlijk. Het heeft het BCS DE - ӦKO- certificaat .

HOE TE GEBRUIKEN

  • Direct op de huid. Masseer zachtjes een paar druppels op een gereinigd gezicht tot het volledig is opgenomen.
  • hydraterende en samentrekkende massage op uw eigen
  • dankzij het hoge gehalte aan vetzuren raden we het aan als toevoeging aan cosmetica in een concentratie van maximaal 20%.
  • bad om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Giet 5 ml olie in een badkuip gevuld met 1/3 warm water.
  • basis voor de productie van zelfgemaakte verjongende serum
  • doorweekte voeten - regenereert en maakt gebarsten hielen glad. Giet 5-8 ml olie in een kom met warm water en probeer af en toe je voeten te bewegen.

OPSLAG

Sluit de fles altijd na gebruik en bewaar deze op een koele plaats.

OORSPRONG

Zuid-Amerika

01576

Specifieke referenties

ean13
5908310446486

Etja Naturalny Olej Bio z...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies