ONLYBIO Kombucha gel spotserum voor imperfecties 15 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Het versnelt de genezing van puistjes en voorkomt de vorming van acnelittekens

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

ONLYBIO Kombucha-gelspotserum voor onvolkomenheden

Het gel-spotserum is het eerste hulpmiddel dat de moeite waard is om te gebruiken bij onvolkomenheden in het gezicht. Het versnelt de genezing van puistjes en voorkomt de vorming van acnelittekens. Het heeft een antibacterieel effect, versnelt de regeneratie van de opperhuid en maakt de structuur glad. Het geheim van het product is niet alleen de unieke kombucha, maar ook de hoge concentratie niacinamide (5%). Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Het vermindert de zichtbaarheid van vlekken en littekens, terwijl de huidskleur egaler wordt. We hebben ook azelaïnezuur aan het serum toegevoegd, dat ontstoken laesies kalmeert en de regeneratie van de huid versnelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de gereinigde huid op de plaats van onvolkomenheden - een kleine hoeveelheid van het product is voldoende. Vermijd het oog- en mondgebied. Gebruik 's ochtends en 's avonds totdat de symptomen verdwijnen.

SAMENSTELLING

Aqua, glycerine, propaandiol, niacinamide, gemodificeerd aardappelzetmeel, azelaïnezuur, Saccharomyces/Lactobacillus/Acetobacter/ Green Tea ferment, betaïne, polyglycerine-6, levan, Bacillus Subtilis-fermentextract, melkzuur, pentyleenglycol, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, Citroenzuur, tocoferol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzoëzuur, parfum, linalool, citral, geraniol, limoneen.

106268
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209843022

ONLYBIO Kombucha gel...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies