Instalash Lash&Face 3in1 Face Wash Foam Verzorgde huid en versterkte wimpers 100 ml

€ 14,90
Inclusief belasting

Het schuim heeft dankzij goed geselecteerde actieve ingrediënten een alomvattend effect op zowel de gezichtsteint als onze wimpers en wenkbrauwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Instalash Lash&Face 3in1 Face Wash Foam Gevoede huid en versterkte wimpers

Schuim voor het wassen van gezicht en wimpers dat de kenmerken van een milde gezichtswasgel, wimpershampoo en voedend serum combineert. Het schuim zorgt tijdens de dagelijkse verzorging voor sterke en dikke wimpers. Het is ideaal voor gezichtshuidverzorging en voor het wassen van verlengde en natuurlijke wimpers. Zowel thuis als in de beste schoonheidssalons gebruikt. Het schuim heeft, dankzij goed geselecteerde actieve ingrediënten, een alomvattend effect op zowel de gezichtsteint als onze wimpers en wenkbrauwen. Het schuim combineert verschillende verzorgingsstappen in één cosmetica en zal met succes andere preparaten voor gezichtsreiniging vervangen. Dankzij het gehalte aan betaïne hydrateert en voedt het de huid en wimpers. Gehydrateerde wimpers worden sterker, hun neiging om te breken en uit te vallen wordt verminderd, en dus gaat het aanbrengen van verlengde wimpers langer mee.

Het schuim is perfect voor:

beschadigde wimpers en wenkbrauwen die regeneratie nodig hebben

wimperextensions schoonmaken

na cosmetische ingrepen, bijv. na wimperlifting, na het lamineren van de wenkbrauwen om het effect van de behandeling langer te behouden dankzij de juiste dosis hydratatie

na het verwijderen van wimperextensions

HOE TE GEBRUIKEN

THUIS - elke dag:

Breng een kleine hoeveelheid schuim aan op de handpalm en vervolgens op het met water bevochtigde gezicht, wimpers en wenkbrauwen. Masseer zachtjes. Spoel met water. Gebruik elke ochtend en avond.

IN DE SALON - bij het verlengen van wimpers:

Breng een kleine hoeveelheid schuim aan op het gesloten ooglid, laat ongeveer 30 seconden intrekken en maak de wimpers vervolgens voorzichtig schoon met een borsteltje om de wimpers schoon te maken. Spoel met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloe Barbadensis Leaf Juice , 1,2-Hexanediol, Cocamidopropyl Betaine, Acacia Concinna Fruit Extract, Balanites Aegyptiaca, Fruit Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, Betaine, Maris Aqua, Glycerine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Polyglyceryl-4 Caprate, Laminaria Digitata-extract, Chlorella vulgaris-extract, saccharide-isomeraat, parfum, hydroxyacetofenon, allantoïne, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, natriumchloride, sorbinezuur, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat.

106278

Specifieke referenties

ean13
5903896893990

Instalash Lash&Face 3in1...

€ 14,90
group_work Toestemming voor cookies