Ava Asta C+ instant lifting Dagcrème 50 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Minder rimpels, betere hydratatie, mooiere schaduw

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Asta C+ instant lifting Dagcrème 50 ml

Minder rimpels, betere hydratatie, mooiere schaduw, verhoogde elasticiteit zijn het resultaat van in vivo onderzoek naar het gebruik van astaxanthine in het crèmerecept. Afgeleid van micro-algen, is de carotenoïde de krachtigste natuurlijke antioxidant die in de natuur bekend is. Het heeft anti-aging eigenschappen: het bestrijdt vrije radicalen, voorkomt de vorming van rimpels, vermindert de bestaande, beschermt tegen UV-straling, versnelt de regeneratie van de opperhuid. De formule verrijkt met uitzonderlijk stabiele vitamine C verbetert de stevigheid en gladheid van de huid. Liftonin® Xpress zorgt direct en langdurig voor een 4D liftend effect. Het voedende en regenererende effect van de crème wordt aangevuld met extracten van wortel en Indiase tamarinde, rijk aan vitamines en mineralen, en fytohormonen van rode klaver.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, dep goed in en laat intrekken. Perfect onder make-up. Voor constante zorg. De crème vlekt niet. De intense kleur is te danken aan het hoge gehalte aan astaxanthine.

SAMENSTELLING

Aqua , Helianthus Annuus-zaadolie, glycerine, glycine-sojaolie, glycerylstearaat, isopropylmyristaat, cetearylalcohol, ceteareth-20, gehydrogeneerde ethylhexylolivaat, ceteareth-12, cetylpalmitaat, astaxanthine, natriumascorbylfosfaat, astaxanthine, algenextract, tamarindus indica Vruchtenextract, tocoferol, bèta-sitosterol, onverzeepbare bestanddelen van gehydrogeneerde Olive , pullulan, hydroxypropylmethylcellulose, squaleen, trifolium pratense-extract, porphyridium cruentum-extract, daucus carota sativa-wortelextract, daucus carota sativa-zaadolie, bèta-caroteen, ascorbylpalmitaat, acrylaten/ C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, triethanolamine, xanthaangom, dinatrium-EDTA, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum

107085
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906323005591

Ava Asta C+ instant lifting...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies