Ava Asta C+ Cellulaire Verjonging Serum 30 ml

€ 9,00
Inclusief belasting

Ondiepe rimpels, verhoogde elasticiteit en vermindering van huidverkleuring

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9
Laatste items in voorraad

Ava Asta C+ Cellulaire Verjonging Serum 30 ml

Ondiepe rimpels, verhoogde elasticiteit en vermindering van huidverkleuring zijn het resultaat van onderzoek naar het gebruik van astaxanthine in het recept. Dit natuurlijke ingrediënt met een unieke moleculaire structuur is de sterkste antioxidant die in de natuur bekend is. Het heeft een verjongend effect: maakt effectief glad, bestrijdt vrije radicalen, voorkomt fotoveroudering, versnelt regeneratie. De toevoeging van bijzonder stabiele vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen in de huid. Het resultaat is een stevige, gladde en gehydrateerde huid. Het regeneratieve effect wordt versterkt door extract van Indiase tamarinde. Rijk aan AHA -zuren, exfolieert het zachtjes epidermale cellen, reguleert het werk van talgklieren, deblokkeert en reinigt de poriën.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, dep goed in en laat intrekken. Perfect onder make-up of crèmes uit de Asta C+ serie. Voor constante zorg. Het serum vlekt niet. De intense kleur is te danken aan het hoge gehalte aan astaxanthine.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Natriumascorbylfosfaat, Astaxanthine, Algenextract, Tamarindus Indica Fruit Extract, Trideceth-9, Fenoxyethanol, Xanthaangom, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Citroenzuur, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum productverpakking

107087
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5906323005621

Ava Asta C+ Cellulaire...

€ 9,00
group_work Toestemming voor cookies