Ava Mustela Oogcrème 30 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Vetcrème, aanbevolen voor de verzorging van de ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Ava Mustela Oogcrème 30 ml

Een vette crème, aanbevolen voor de verzorging van de ogen van alle huidtypes, inclusief de gevoelige en allergiegevoelige huid. Geproduceerd op basis van eucerin volgens een traditioneel recept, bevat het actieve ingrediënten die de tere huid rond de ogen voeden en beschermen. Dankzij dergelijke effectief geselecteerde ingrediënten beschermt het tegen transepidermaal waterverlies, maakt het de opperhuid glad, vermindert het de zogenaamde Kraaienpoten. Het bevat oliën die de juiste smering van de huid herstellen en een natuurlijk filter vormen dat beschermt tegen UV-stralen. Het smeert en verzacht de huid rond de ogen optimaal, vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème na een grondige reiniging aan op de huid rond de ogen en op andere plaatsen die bijzonder gevoelig zijn voor rimpelvorming. Dep met je vingertoppen en laat intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua , Petrolatum, Nertsolie, Isopropylmyristaat, Paraffinum Liquidum, Lanoline, Helianthus Annuus-zaadolie, Cetearylalcohol, Allantoïne, Cholesterol, Bijenwas, PEG-8, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, Citroenzuur, Parfumproduct

107156
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5906323000268

Ava Mustela Oogcrème 30 ml

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies