• -45%
  • outlet
  • 45%

BodyBoom Bronze Gezichts- en lichaamsbronzing mist Złocista Bogini 110 ml(31-05-2024)

€ 4,18
€ 7,60
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 4,94

Bronzing mist voor gezicht en lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

BodyBoom Bronze Złocista Bogini bronzing mist voor gezicht en lichaam

Bronzing mist voor gezicht en lichaam. Ik zal de huid een uniforme kleur geven en deze bedekken met een mooie kleur. Ik zorg voor een natuurlijke en egale kleur. Dankzij de nevel krijg je het effect van een licht door de zon gekuste huid. Ik ben gemakkelijk in gebruik, ik creëer geen vlekken. De ingrediënten die erin zitten, drogen de huid niet uit, maar hydrateren deze voorzichtig. Natuurlijke extracten van kurkuma, chiazaden en zoete amandelen verzorgen de huid van het hele lichaam, verbeteren de natuurlijke kleur en helpen de opperhuid te hydrateren. Hyaluronzuur en betaïne, gewonnen uit suikerbiet, hydrateren en kalmeren de opperhuid en maken de huid glad. Het bronzing-ingrediënt dat erin zit: erythrulose, geeft de huid een gelijkmatige kleur, vergelijkbaar met natuurlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray de bronzing mist op de gereinigde, droge lichaamshuid en verdeel gelijkmatig. GEZICHT: Zorg ervoor dat je huid droog en schoon is, breng me dan aan op je handen en verdeel gelijkmatig in cirkelvormige bewegingen over je gezicht en decolleté. Gebruik me zo vaak als je nodig hebt, afhankelijk van de gewenste intensiteit van de kleur.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), erythrulose, propaandiol, betaïne, polysorbaat 20, polyglyceryl-6 caprylaat, dihydroxyaceton, salvia hispanica-zaadextract, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond )-zaadextract, curcuma longa-wortelextract, Hyaluronic Acid , glycerine, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, proline , Citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumsalicylaat, benzylalcohol, parfum (geur), citronellol, hexylkaneel, limoneen, linalool.

107478

Specifieke referenties

ean13
5903031256307

BodyBoom Bronze Gezichts-...

€ 7,60 € 4,18
group_work Toestemming voor cookies