Sensum Mare Algodrops innovatief licht Beschermende emulsie tegen fotoveroudering SPF50 UVB UVA PA++++ HEV/IR 50 ml

€ 38,20
Inclusief belasting

Innovatieve lichtgewicht beschermende emulsie met een hoge SPF 50 filter

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9
Niet op voorraad

Sensum Mare Algodrops innovatieve lichtbeschermende emulsie tegen fotoveroudering SPF50 UVB UVA PA++++ HEV/IR

De innovatieve lichtbeschermende emulsie tegen fotoveroudering ALGODROPS met een hoog SPF 50-filter is een combinatie van de verzorgende eigenschappen van een serum met uitgebreide bescherming tegen zonnestralen, vervuiling en blauw- en infraroodlicht. De unieke formule van de emulsie belast de huid niet, laat geen witte waas achter waardoor bescherming tegen de zon aangenaam en comfortabel wordt. De emulsie werkt voor mensen die op zoek zijn naar geavanceerde bescherming en rijke formules. Innovatieve ingrediënten in de druppels: ELIX-IRTM en SAKADIKIUMTM helpen de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-zonnestraling, blauw licht, infraroodstralen en stedelijke vervuiling. Het complex van 5 zeealgen versterkt de hydraterende en verzorgende werking op de huid. Vitamine E werkt als een sterke antioxidant, beschermt de huid tegen tekenen van veroudering. Water van de Noorse gletsjer, van nature rijk aan mineralen en sporenelementen, vormt een aanvulling op de unieke actieve ingrediënten in de druppels. ALGODROPS gaat effectief de effecten van oxidatieve stress en vroegtijdige fotoveroudering van de huid tegen. De emulsie smeert makkelijk uit, trekt snel in en laat geen vette, plakkerige film achter. Perfect voor make-up. Stabiele minerale en chemische filters gemaakt in EcoSun Pass-technologie dragen bij aan ecologische optimalisatie en vermindering van negatieve impact op de natuurlijke omgeving en bieden een hoge bescherming tegen de zon.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid van het product aan op het gereinigde gezicht en verdeel het gelijkmatig. Voor maximale stralingsbescherming ca. 2 volle pompjes aanbrengen. U kunt het product gebruiken over uw favoriete serum of crème. Als uw huid wordt blootgesteld aan constante straling, breng het product dan om de 2-3 uur opnieuw aan voor maximale bescherming.

SAMENSTELLING

Aqua , ethylhexylsalicylaat, dicaprylylcarbonaat, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, glycerine, polyglyceryl-6-stearaat, tris-bifenyltriazine (nano), C15-19-alkaan, pentyleenglycol, ethylhexyltriazon, propylheptylcaprylaat, methyleenbis-benzotriazolyltetramethylbutylfenol (nano) , Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Enteromorpha Compressa Extract, Hedychium Coronarium Root Extract, Polygonum Aviculare Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Lithothamnion Calcareum Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Sucrose Polystearate, cetyl palmitate, Propyleenglycol, caprylylglycol, butyleenglycol, polyglyceryl-6-behenaat, sorbitanisostearaat, decylglucoside, titaandioxide, Quartz , Magnesium , xanthaangom, hydroxyacetofenon, dinatriumfosfaat, 1,2-hexaandiol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat.

107596

Specifieke referenties

ean13
5907222316207

Sensum Mare Algodrops...

€ 38,20
group_work Toestemming voor cookies