Sensum Mare Algotonic rijke gezichtstonic met een voedende en hydraterende werking 200 ml

€ 18,60
Inclusief belasting

Een rijke gezichtstonic

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Sensum Mare Algotonic rijke gezichtstonic met een voedende en hydraterende werking

Een rijke gezichtstonic is de eerste stap in de dagelijkse verzorging van de gezichtshuid. De unieke combinatie van water van de Noorse gletsjer en vijf soorten zeealgen voedt de huid door haar te voorzien van vitamines, mineralen en sporenelementen. Laagmoleculair hyaluronzuur dringt diep door in de hoornlaag en hydrateert deze diep en voorkomt uitdroging. Biologisch korenbloemwater heeft verstevigende, ontstekingsremmende en kalmerende effecten.

Voordelen

Hydratatie en voeding

Rustgevende irritatie

Verfrissing

Herstel van de juiste pH van de huid

Versterking van het effect van volgende zorgstappen

HOE TE GEBRUIKEN

Spray de tonic elke ochtend en avond op een afstand van ongeveer 30 cm van het gezicht en de hals rechtstreeks op de gereinigde huid of veeg het af met een in tonic gedrenkt wattenschijfje. Op warme dagen kan de tonic ook overdag gebruikt worden voor een betere hydratatie en verfrissing van de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Centaurea Cyanus Water , Natriumhyaluronaat, Fucus Vesiculosus-extract, Enteromorpha Compressa-extract, Porphyra umbilicalis-extract, Undaria Pinnatifida-extract Lithothamnium Calcareum-extract, Tetranatriumglutamaatdiacetaat 20, Glycerine, Natrium-PCA, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol , natriumlevulinaat, dehydroazijnzuur, parfum

107586

Specifieke referenties

ean13
5907222316085

Sensum Mare Algotonic rijke...

€ 18,60
group_work Toestemming voor cookies