Eveline Christian Laurent exclusief Micellair water met rozenwater en koningspioen 500 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Micellair water met rozenwater en koninklijke pioen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Christian Laurent exclusief micellair water met rozenwater en koningspioen

Micellair water met rozenwater en koningspioen Royal Flowers is een professioneel product met een unieke formule gebaseerd op technologie die niet alleen zorgt voor een effectieve make-up verwijdering, maar ook voor een uitgebreide reiniging en aanvullende huidverzorging. De zorgvuldig ontwikkelde formule van de vloeistof reinigt zacht en tegelijkertijd effectief de huid van alle onzuiverheden, waardoor deze een fluweelzachte gladheid en zachtheid krijgt. Door de intelligente combinatie van ingrediënten kun je in één beweging zelfs waterproof make-up van het gezicht, de ogen en de lippen verwijderen zonder over de huid te wrijven. Het synergetische effect van 24-karaats gouddeeltjes en bakuchiol voorziet de huid van een krachtige dosis voeding, waardoor tekenen van veroudering effectief worden voorkomen. De toevoeging van honing en extract van zoete amandel zorgt voor een sterke hydratatie van de opperhuid, verbetert de huidskleur en geeft glans.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's morgens en 's avonds, of indien nodig, een kleine hoeveelheid vloeistof aan op een wattenschijfje en reinig voorzichtig het gezicht, de ogen en de hals. Houd bij waterproof make-up het doorweekte wattenschijfje enkele seconden op het te reinigen oppervlak.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, propaandiol, polyglyceryl-4-capraat, polyglyceryl-6-caprylaat, Rosa Centifolia-bloemwater, Paeonia Officinalis-bloemextract, Mel-extract, kaliumolivoyl PCA, natrium-PCA, natriumhyaluronaat, betaïne, Levulinezuur, bakuchiol, colloïdaal Gold , leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, hydroxyacetofenon, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumlevulinaat, cetrimoniumbromide, glycerine, propyleenglycol, parfum (geur), tetranatriumglutamaatdiacetaat, kaliumchloride , citroenzuur, alfa-isomethylionon, benzylsalicylaat, hydroxycitronellal

108626
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903416025818

Eveline Christian Laurent...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies