Resibo Sweet Spot regenererende Lip Peeling Juicy Watermelon 9 g

€ 13,79
Inclusief belasting

Peeling exfolieert, regenereert, kalmeert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Resibo Sweet Spot regenererende Lip Peeling Juicy Watermelon 9 g

Regenererende lippenscrub is een zoete en effectieve manier voor goed verzorgde, stevige en gladde lippen. Scrub exfolieert, regenereert, kalmeert, hydrateert, vult de lippen en verbetert hun kleur. Fijne xylitoldeeltjes en grotere suikerkristallen exfoliëren dode huidcellen twee keer zo effectief, en de andere ingrediënten zorgen voor volledige vernieuwing, voeding, hydratatie en bescherming van de huid in dit extreem gevoelige deel van het gezicht. Hun zoete smaak maakt lippeeling tot een uiterst aangename bezigheid. Mangoboter, mango en koudgeperste zonnebloem- en kokosolie zijn verantwoordelijk voor de intense gladmakende en verzachtende, evenals hydraterende en kalmerende effecten van de peeling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op de lippen en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Was het residu af met warm water. Gebruik zo vaak als nodig is. Breng na de procedure een balsem aan om de huid van de lippen te hydrateren.

SAMENSTELLING

Helianthus Annuus Zaadolie, Sucrose, Cocos Nucifera Olie, Xylitol, Butyrospermum Parkii Boter, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Silica*, Aroma , Gehydrogeneerde Raapzaadolie, Mangifera Indica Zaadboter, Octyldodecyl Myristaat, Dictyopteris Polypodioides Extract, Lithospermum Offinale Wortel Extract, Calendula Officinalis Bloemextract, tocoferol

* ingrediënten met certificaat van natuurlijkheid De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

108647

Specifieke referenties

ean13
5903714270347

Resibo Sweet Spot...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies