AA Gevoelige Huid 2in1 verzachtende en hydraterende Gezichtsmelk 200 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Deze melk kan een geweldige oplossing zijn voor mensen met een gevoelige huid die op zoek zijn naar een zacht ale effectief product om de huid te reinigen en te hydrateren.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Gevoelige Huid 2in1 verzachtende en hydraterende gezichtsmelk 200 ml

2in1 verzachtende en hydraterende melk is een reinigings- en make-upverwijderingsproduct dat veel voordelen biedt voor de gevoelige huid. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van deze melk:

-Instant Soothing: De melk bevat allantoïne, dat de huid hydrateert en het jeuk- en branderig gevoel vermindert, wat vooral gunstig is voor de gevoelige huid.

-Optimale hydratatie: Dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur hydrateert de melk de huid intensief, waardoor het juiste vochtniveau behouden blijft.

-Regeneratie en bescherming: Actieve ingrediënten zoals ceramiden vullen lipidentekorten in de opperhuid aan, wat bijdraagt aan de regeneratie en bescherming van de huid.

-Dermatologisch getest: het product is dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten, wat betekent dat het zelfs voor de gevoelige huid bedoeld is.

-Vrij van geur- en kleurstoffen: de melk bevat geen geur- of kleurstoffen, wat gunstig is voor de gevoelige huid die kan reageren op bepaalde chemicaliën.

-Veganistisch en niet op dieren getest: Het product is veganistisch, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat en niet op dieren is getest.

-Oftalmologisch getest: De melk is oftalmologisch getest, wat betekent dat het veilig is om rond de ogen te gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de melk zachtjes in de huid van uw gezicht en rond de ogen en mond, en reinig de huid vervolgens met een cosmetisch kussentje.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexylstearaat, Pentyleenglycol, Glycerine, Cetylalcohol, Trilaureth-4-fosfaat, Cetearylalcohol, Hydroxyacetofenon, Panthenol , Asiaticoside, Madecassinezuur, Aziatisch zuur, Natriumhyaluronaat, Trioleïne, Glyceryldioleaat, Ceramide NP, Ceramide NG, Allantoïne, Carbomeer , Natriumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112912
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116087016

AA Gevoelige Huid 2in1...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies