Sattva Ayurveda Vette Serum Rose Gold 15 ml

€ 10,60
Inclusief belasting

Serum met 23-karaats goud is een luxueuze formule ontwikkeld voor uitgebreide gezichts- en halsverzorging.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Sattva Ayurveda Vette Serum Rose Gold 15 ml

Rozenserum met 23-karaats goud is een luxueuze formule ontwikkeld voor uitgebreide gezichts- en halsverzorging. Het bevat een zorgvuldig geselecteerde set ingrediënten, waaronder rozenolie en kostbaar goud, om de huid intensieve antirimpel- en verstevigende verzorging te geven.

Werking van het serum:

-Anti-rimpel en verstevigend: Goud, met uitstekende anti-verouderingseigenschappen, wordt gecombineerd met rozenolie om het verouderingsproces van de huid effectief tegen te gaan. Het serum helpt de verschijning van rimpels te minimaliseren en verbetert de elasticiteit van de huid.

-Hydraterend: de formule zorgt voor een optimale hydratatie van de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft. De huid wordt elastischer en gevoed.

-Verzacht fijne rimpels: het serum werkt ook op fijne rimpels, maakt de huid glad en geeft deze een zijdezachte textuur.

-Rozenolie: Rozenolie in het serum is een natuurlijk ingrediënt dat al eeuwenlang bekend staat om zijn verzorgende eigenschappen. Het ondersteunt de regeneratie van de huid en geeft het een gezonde glans.

Geef je huid luxe verzorging met Rozenserum met 23-karaats goud. De unieke formule zorgt ervoor dat uw huid er jonger, fris en stralend uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de fles om de deeltjes op te tillen. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op het gereinigde gezicht en de halslijn. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Rosa Canina (rozenbottel) fruitolie, heptylundecylenaat, Simmondsia Chinensis (jojoba) zaadolie, Cucurbita Pepo (pompoen) zaadolie, Triticum Vulgare (tarwe) kiemolie, Vitis Vinifera (druiven) zaadolie, C15-19 alkaan, Daucus Carota Sativa (wortel) zaadolie, tocoferylacetaat, Boswellia Carterii (wierook) olie, Pelargonium Graveolens (geranium) bloemolie, CI 77480 (23 karaats goudvlok). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115741
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903794185036

Sattva Ayurveda Vette Serum...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies