Sattva Ayurveda Premium Serum Haargroeiserum 30 ml

€ 27,60
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van gezond en mooi haar met Sattva Ayurveda Premium Hair Growth Serum !

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Sattva Ayurveda Premium Serum Haargroeiserum 30 ml

Maak de natuurlijke kracht van je haar wakker met Sattva Ayurveda haargroeiserum. Dit is een baanbrekend product dat de geheimen van Ayurveda combineert met moderne laboratoriumprestaties. Het maakt gebruik van de kracht van rozemarijnbladextract en gepatenteerde Redensyl®- en Capillia Longa™-complexen, die zijn bevestigd door effectieve klinische onderzoeken. De resultaten zijn merkbaar na 30 dagen regelmatig gebruik.

Waarom is Premium Haargroeiserum zo effectief?

- Redensyl®: het is een cosmetisch complex dat stamcellen en de dermale haarpapilla (HFDPc) activeert, waardoor de haargroeicyclus wordt versterkt. Na 3 maanden regelmatig gebruik zult u dikker en sterker haar, een grotere dichtheid en minder haaruitval opmerken. Het is een uitstekend cosmetisch alternatief voor haartransplantatie.

- Capilia Longa™: natuurlijk actief ingrediënt afgeleid van de kurkuma wortelstok. Verhoogt de proliferatie met maximaal 177% en overtreft daarmee de effectiviteit van andere groeifactoren. Het reset de haarbol epigenetisch en regenereert de haarzakjes. Perfect voor broos, zwak en dun haar.

Klinische tests:

-Tijdens klinische onderzoeken van 84 dagen zag 85% van de deelnemers een significante verbetering.

-Toename van het aantal haren in de groeifase met 9%.

-Reductie van het aantal haren in de rustfase met 17%.

-Verhoging van de haardichtheid met gemiddeld 5 %, wat overeenkomt met meer dan 10.000 nieuwe haren op het gehele oppervlak van de hoofdhuid (600 cm2).

-Resultaten vergelijkbaar met één haartransplantatieprocedure, met betere resultaten dan één operatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Direct met een druppelaar op een schone hoofdhuid aanbrengen. Lokaal gebruiken - waar kaalheid een probleem is, bijvoorbeeld in de bochten of op andere plaatsen met dunner wordend haar. Voer een zachte hoofdhuidmassage uit met uw vingertoppen. Was uw handen na gebruik. Voor het beste resultaat 's ochtends en 's avonds gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Rosmarinus Officinalis-bladextract, Camellia Sinensis-bladextract, glycerine, cafeïne, betaïne, Curcuma Longa (kurkuma) Calluscultuur-geconditioneerde media, polysorbaat 80, Panthenol , sclerotiumgom, natriumbenzoaat, glycine, Larix Europaea- Wood , kaliumsorbaat, Hyaluronic Acid , Rosmarinus Officinalis bladolie, citroenzuur, natriumgluconaat, pentyleenglycol, fytinezuur, zinkchloride, natriummetabisulfiet. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115732
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903794188679

Sattva Ayurveda Premium...

€ 27,60
group_work Toestemming voor cookies