Miya BEAUTY .lab intensieve 7-daagse verkwikkende gezichtsbehandeling Vitamine C en Gember 7x1, 5 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

Vitamineampullen voor een intensieve 7-daagse behandeling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Miya BEAUTY .lab intensieve 7-daagse verkwikkende gezichtsbehandeling Vitamine C en Gember 5 ml

Vitamineampullen voor een intensieve behandeling van 7 dagen zijn geavanceerde verzorging in het comfort van uw huis, aangepast aan alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid en gebieden rond de ogen, nek en decolleté. Speciaal aanbevolen voor de vermoeide, doffe, droge, rijpe huid en met zichtbare verkleuringen. De innovatieve formule gericht op een stimulerend complex van 8%, waaronder vitamine C en gemberextract, heeft een verhelderende en elastische werking, vermindert de zichtbaarheid van verkleuringen en pigmentvlekken. Bovendien geeft guarana-extract de huid een stimulerend effect, en Boerhavia diffusa-wortelextract verheldert, vermindert verkleuringen en egaliseert de huidtint. Ferulazuur beschermt de huid tegen negatieve externe factoren. De resultaten van de behandeling, bevestigd door toepassings- en apparatuurtests, omvatten een stimulerend effect, verbeterde kleur, hydratatie, elasticiteit van de huid en een gezonde, jeugdige uitstraling. De ampullen trekken snel in, laten geen vettig laagje achter en verstoppen de poriën en de formule is gebaseerd op 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder toevoeging van onnodige stoffen. Het product is veganistisch, dermatologisch en oftalmologisch getest, waardoor het veilig is voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de ampul vóór het openen en wacht tot de inhoud uit de injectieflacon naar beneden stroomt. Open de ampul door de kop af te breken (druk met uw vinger op de bovenkant van de injectieflacon totdat deze breekt). Giet de helft van de inhoud van de ampul in de palm van je hand en verdeel het over een schone, droge huid. Sluit de ampul met de gebroken kop door deze 180° te draaien. Aanbrengen op de huid met een zachte massage van onder naar boven (volgens het verloop van de spieren). Masseer tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua *, Propaandiol*, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid *, Glycerine*, Zingiber Officinale Wortelextract*, Ferulinezuur, Boerhavia Diffusa Wortelextract*, Paullinia Cupana Fruitextract*, Triethylcitraat*, Caprylylglycol, Benzoëzuur, Xanthaan Gom*, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, tetranatrium-EDTA, natriumhydroxide. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115750
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904804150785

Miya BEAUTY .lab intensieve...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies