Mydlarnia Cztery Szpaki Hydrolaat van Toverhazelaar 100 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Toverhazelaarhydrolaat is perfect als delicaat gezichtstonic

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki Hydrolaat van Toverhazelaar 100 ml

Toverhazelaarhydrolaat is perfect als delicaat gezichtstonic en verfrissende mist. Het is een universele cosmetica met een mild aroma, speciaal aanbevolen voor de verzorging van de problematische, vette en acnehuid. Het gebruik ervan op de huid zal niet alleen verfrissen, ale ook kalmeren en regenereren. Bovendien is toverhazelaarhydrolaat een uitstekende basis voor het bereiden van verschillende soorten spoelingen, maskers, tonics en conditioners. De milde eigenschappen maken het ideaal voor huidverzorging die zachtheid vereist. Het kan ook fungeren als een bevochtigende basis bij het haaroliën, waardoor het vocht en glans toevoegt. Dankzij zijn eigenschappen wordt toverhazelaarhydrolaat een veelzijdig onderdeel van de dagelijkse verzorging, dat de huid en het haar verfrissing, hydratatie en verzachting geeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Verstevigend en reinigend – spray een wattenschijfje en reinig zachtjes uw gezichtshuid. Verfrissend - sluit je ogen en spray op je gezicht en halslijn. Voed de huid onder de ogen – spray op een wattenschijfje en plaats het over gesloten ogen. Laat gedurende 5 minuten staan.

SAMENSTELLING

Hamamelis Virginiana Water , gluconolacton, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, Calcium . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115797
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641983907

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies