• Nieuw

OnlyBio x Tymbark Hair in Balance Oranje-Perzik Masker voor medium poreus haar 400 ml

€ 7,55
Inclusief belasting

Haarmasker bedoeld voor medium poreus haar, geïnspireerd op de geur van de Tymbark sinaasappel-perzikdrank

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

OnlyBio x Tymbark Hair in Balance Oranje-Perzik Masker voor medium poreus haar 400 ml

Een haarmasker bedoeld voor medium poreus haar, geïnspireerd op de geur van de Tymbark-sinaasappel-perzikdrank, is een perfecte oplossing voor droog haar dat de neiging heeft tot kroezen. Dankzij de formule helpt het masker de haarschubben te sluiten, waardoor het haar gladder en glanzender wordt. Geïnspireerd door de geur van de Tymbark-sinaasappel-perzikdrank, zal dit masker u in een goed humeur brengen en plezier toevoegen terwijl u uw haar verzorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Glycerine, Cetrimoniumchloride, Parfum, Ricinus Communis Zaadolie, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Tocoferol, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Citroenzuur, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116948
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805289344

OnlyBio x Tymbark Hair in...

€ 7,55
group_work Toestemming voor cookies