Bielenda Skin Academy Solutions Revitaliserend en Serum Retinol + Collageen 30 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Al na het eerste gebruik merk je dat de huid zachter en hydraterender wordt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Bielenda Skin Academy Solutions Revitaliserend en anti-rimpel Serum Retinol + Collageen 30 ml

Het revitaliserende en antirimpelserum is gemaakt om de huid met tekenen van veroudering te verzorgen. Bevat effectieve actieve ingrediënten zoals 0,2% retinol, collageen en CICA , die synergetisch werken om de huid te verzachten, hydrateren en voeden. Retinol is een belangrijk ingrediënt dat rimpels helpt verminderen en de stevigheid van de huid verbetert. Collageen revitaliseert en voedt de huid merkbaar, waardoor elasticiteit en elasticiteit wordt toegevoegd. CICA maakt de huid glad, hydrateert en regenereert deze effectief en herstelt haar gezonde uitstraling. De effecten van het gebruik van het serum zijn door tests bevestigd. Al na het eerste gebruik merk je dat de huid zachter en hydraterender wordt. Na een maand regelmatig gebruik van het serum wordt de huid glad, worden fijne rimpels verminderd en wordt de stevigheid en elasticiteit verbeterd. Bovendien krijgt de huid een gezond en stralend uiterlijk terug.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik twee keer per week 's nachts. Schudden voor gebruik en op de gereinigde gezichtshuid aanbrengen, de oogcontour vermijden, en laten intrekken.

Aandacht! Bevochtig uw huid, vermijd de zon en gebruik SPF 30. Gebruik op dit moment geen andere preparaten die zuren en retinol bevatten. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding of op een beschadigde huid.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, gehydrogeneerd ethylhexylolivaat, squalaan, butyrospermum parkii (shea) boter, cetearylolivaat, glycerylstearaat, oryza sativa (rijst)zemelenolie, tocoferylacetaat, Centella Asiatica extract, gehydrogeneerde onverzeepbare Olive , retinol, gehydrolyseerd collageen , Dimethicon, Sorbitan Olivaat, Natriumstearoylglutamaat, Polysorbaat 20, Polysorbaat 60, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Xanthaangom, Melkzuur, Cetearylalcohol, BHT, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, Ethylhexylglycerine, Parfum (Geur), Limoneen, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115953
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169058555

Bielenda Skin Academy...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies