Bielenda Skin Academy Solutions Verhelderend en verhelderend Serum 15% pure vitamine C 30 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Na één gebruik serum wordt de huid gehydrateerd en verfrist

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Bielenda Skin Academy Solutions Verhelderend en verhelderend Serum 15% pure vitamine C 30 ml

Bielenda Skin Academy Solutions serum met 15% pure vitamine C is een intensieve verhelderende en verhelderende behandeling, die de huid glans en gladheid geeft. Dit ingrediënt egaliseert de huidtint en hydrateert en verfrist deze. Bovendien verheldert het Anti-OX-complex, dat groene thee, citroen en ginseng-extract bevat, de huid op natuurlijke wijze, waardoor deze er gezond uitziet. Na één gebruik van het serum wordt de huid gehydrateerd en verfrist. Na een maand regelmatig gebruik van het serum merkt u een gladdere, egalere teint, verlichting, voeding van de huid en vermindering van verkleuringen. De effectiviteit van deze effecten is door onderzoek bevestigd.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum elke avond in de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen, en laat het intrekken. Breng vervolgens gezichtscrème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), ascorbinezuur, propaandiol, sorbitol, Hyaluronic Acid , hydroxyacetofenon, trehalose, citruslimon ( Lemon ) fruitwater, glycerine, hyaluronzuur, panax ginsengwortelextract, hydroxyethylcellulose, dinatrium-EDTA, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, Camellia Sinensis ( Green Tea ) Bladwater, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylalcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115956

Specifieke referenties

ean13
5902169058586

Bielenda Skin Academy...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies