Holify Hydraterend Serum 40 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Licht hydraterend serum , gebaseerd op 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Holify Hydraterend Serum 40 ml

Een licht hydraterend gezichtsserum, gebaseerd op 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is een perfecte oplossing die zorgt voor langdurige hydratatie en de huid fluweelzacht maakt. De werking van dit serum is gebaseerd op een uitgebalanceerde combinatie van trehalose, glycerine, betaïne en hyaluronzuur, die de reconstructie van de hydrolipidenbarrière van de huid effectief ondersteunen. Het serum handhaaft het juiste hydratatieniveau en voorkomt overmatig vochtverlies van de huid. Bovendien is het verrijkt met fytoactief extract van blauwe madeliefjes, dat een verzachtende werking heeft en verlichting geeft aan de droge, vochtarme huid. Deze unieke combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat het serum de huid niet alleen perfect hydrateert, ale ook voedt, waardoor deze er ontspannen en gezond uitziet. Perfect voor dagelijks gebruik om de natuurlijke glans en elasticiteit van de huid te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde gezichtshuid en laat het intrekken. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Glycerine, Betaïne, Trehalose, Sorbitol, Globularia Alypum Bladextract, Gehydrolyseerde Glycosaminoglycanen, Inuline, Hyaluronic Acid , Fructose, Glucose, Tetranatriumglutamaat Diacetaat, Melkzuur, Sorbitan Oleaat Decylglucoside Crosspolymeer, Parfum, Cellulose, Cellulosegom, Xanthaangom , Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Natriumhydroxide, Benzylsalicylaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115972
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901878683768

Holify Hydraterend Serum 40 ml

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies