Nacomi Diepe hydration Coconut 100 ml

€ 5,60
Inclusief belasting

Voeg het toe aan je dagelijkse verzorging en je huid zal je belonen met schoonheid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Nacomi Diepe hydration Coconut 100 ml

Kokoswater is een echte bron van voeding en hydratatie voor je huid. De rijkdom aan vitamines en mineralen hydrateert, verfrist en herstelt de natuurlijke glans intensief. Het werkt als een jeugdelixer en ondersteunt de aanmaak van collageen, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Dit natuurlijke goed zit vol aminozuren, kinetine en laurinezuur, wat de regeneratie van de huid verder ondersteunt. Hydrateert perfect, voedt en zorgt voor langdurig comfort en gladheid. Kokoswater werkt als een zacht tonicum, waardoor de huid onmiddellijk strakker en verfrissender wordt. Herstelt het juiste pH-niveau en beschermt tegen uitdroging en overmatige talgafscheiding. Het verkoelende effect van kokoswater is een echte verfrissing voor de vermoeide huid. Spray het gewoon op je gezicht om onmiddellijk verlichting te voelen en je huid een natuurlijke glans te geven. De zachtheid van kokoswater maakt het ideaal voor de gevoelige huid. Het bevat geen schadelijke chemicaliën, waardoor het risico op allergieën of irritaties wordt geëlimineerd. Bovendien ondersteunt kokoswater de genezing van acne-laesies en verzacht het irritaties na het zonnebaden of scheren. De overvloed aan natuurlijke antioxidanten helpt de huid te reinigen van gifstoffen, vrije radicalen te bestrijden en de weerstand tegen externe factoren te vergroten. Regelmatig gebruik van kokoswater kan rimpels en fijne lijntjes helpen verminderen, waardoor uw huid er gezond en stralend uitziet. Voeg het toe aan je dagelijkse verzorging en je huid zal je belonen met schoonheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Op een wattenschijfje aanbrengen en vervolgens met cirkelvormige bewegingen op het gezicht aanbrengen of vanaf een afstand van ca. 20 cm rechtstreeks op de gereinigde gezichtshuid spuiten. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocos Nucifera-fruitextract, Sorbitan Oleaat Decylglucoside Crosspolymeer, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Parfum, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Natriumhydroxide, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115983
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901878687421

Nacomi Diepe hydration...

€ 5,60
group_work Toestemming voor cookies