AA LAAB Hydraterende micellaire vloeistof 400 ml

€ 6,70
Inclusief belasting

Het biedt spectaculaire verjongende effecten, zoals liftende en rimpelvermindering

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA LAAB Hydraterende micellaire vloeistof 400 ml

Liftend en verhelderend Serum voor geavanceerde verzorging van de rijpe huid is een product met bewezen anti-rimpeleffectiviteit. Het maakt gebruik van de gepatenteerde Luteosphere-technologie, die een revitalisatieproces in vijf fasen activeert, de hydratatie op meerdere niveaus beïnvloedt, de hydrolipidenbarrière herstelt, intensieve regeneratie van de opperhuid, de collageen- en elastinevezels versterkt en beschermt tegen irritatie. Luteosferen zijn biocompatibele lipidemicrosferen die geleidelijk en nauwkeurig actieve stoffen in de huid afgeven, waardoor de factoren die verantwoordelijk zijn voor het huidverouderingsproces worden geëlimineerd. Het serum biedt spectaculaire verjongende effecten, zoals liftende en rimpelvermindering, verlichting en stralende glans, modellering van de gezichtscontouren, versteviging en verzachting, en intense hydratatie.

Actie van actieve ingrediënten:

Rose Glow Complex: de revitaliserende eigenschappen van rozenolie en verhelderende pigmenten herstellen de jeugdige glans van de huid en zorgen voor een onmiddellijk verjongend effect vanaf het eerste gebruik.

-Peptiden + Vitamine C: stimuleren de collageensynthese, wat zich vertaalt in zichtbare rimpelvermindering, verstevigend en liftend effect.

-Hyaluronzuur: in de vorm van 4 soorten deeltjes van verschillende grootte, hydrateert, verzacht en vult fijne rimpels intensief.

-Teunisbloemolie: gewaardeerd om zijn hoge gehalte aan essentiële vetzuren, maakt de huid elastisch en herstelt haar gezonde uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met een kleine hoeveelheid vloeistof en reinig uw gezicht, oogcontour en lippen. Gebruik vervolgens de gel of het schuim als tweede reinigingsstap

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Glycerine, Natriumcocoamfoacetaat, Poloxameer 184, Panthenol , Centella Asiatica -extract, Allantoïne, Cyanocobalamine, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Xanthaangom, 1.2-Hexaandiol, Cetrimoniumbromide, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116067
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116096513

AA LAAB Hydraterende...

€ 6,70
group_work Toestemming voor cookies