AA AGE TECHNOLOGY 5REPAIR 50+ Active Lifting Regenererende en verhelderende nachtcrème 50 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

De nachtcrème garandeert spectaculaire verjongende effecten, waaronder liftende en rimpelvermindering, regeneratie op meerdere niveaus.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA AGE TECHNOLOGY 5REPAIR 50+ Active Lifting Regenererende en verhelderende nachtcrème 50 ml

REGENERERENDE EN VERLICHTENDE nachtcrème garandeert spectaculaire verjongende effecten, waaronder liftende en rimpelvermindering, regeneratie op meerdere niveaus, zichtbare versteviging en intense hydratatie. Dankzij het ROSE GLOW complex, op basis van rozenolie en verhelderende pigmenten, krijgt de huid een stralende, jeugdige glans terug. De hypoallergene formule, klinisch getest bij mensen met huidallergieën, garandeert het hoogste niveau van veiligheid en effectiviteit, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Actie van actieve ingrediënten:

-ROSE GLOW COMPLEX: de revitaliserende eigenschappen van rozenolie en verhelderende pigmenten herstellen de jeugdige, gezonde glans van de huid.

-NEO-LIFT PEPTIDEN: een uitzonderlijk effectief lipopeptide dat zowel gezichtsrimpels als statische rimpels ontspant en verzacht, het gezicht ovaal modelleert en een liftend effect geeft.

- LACTOBIONZUUR: een nieuwe generatie AHA zuur ondersteunt de regeneratieve mechanismen van de huid, hydrateert en maakt het oppervlak van de opperhuid glad.

- AVOCADO-OLIE: rijk aan huidbevorderende lipiden, voedt en verzorgt de huid perfect en voorkomt dat de opperhuid uitdroogt.

Het product is dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten. Met een hypoallergene geursamenstelling. Geschikte pH voor de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke avond aan op de gereinigde gezichtshuid (vermijd het gebied rond de ogen), en vergeet de nek en het decolleté niet.

SAMENSTELLING

Aqua , capryl/caprinezuurtriglyceride, pentyleenglycol, butyrospermum parkii-boter, glycerylstearaat, betaïne, coco-caprylaat/capraat, glycerine, PEG-100-stearaat, cetearylalcohol, dicaprylylcarbonaat, dimethicon, Persea Gratissima-olie, hydroxyacetofenon, Rosa Canina-fruitolie , Lactobionzuur, butyleenglycol, sorbitanlauraat, cetylhydroxyethylcellulose, acetyldipeptide-1 cetylester, tocoferol, tocoferylacetaat, allantoïne, glycerylbehenaat, gehydrogeneerde palmolie, Oenothera Biennis-olie, Calendula Officinalis-bloemenextract, glycerylstearaatcitraat, hydroxyethylcellulose, natrium Acrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, isohexadecaan, polysorbaat 80, silica, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, diethylhexylsyringylidenemalonaat, parfum, CI 77491. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

116070
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116080970

AA AGE TECHNOLOGY 5REPAIR...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies