Eveline Duo Power 2in1 Hydraterend Serum + Gladmakende Gezichtscrème 18 ml

€ 5,60
Inclusief belasting

Geconcentreerde formule van serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Eveline Duo Power 2in1 Hydraterend Serum + Gladmakende Gezichtscrème 18 ml

Een geconcentreerde formule van gezichtsserum die perfect is voor de verzorging van de huid die gevoelig is voor acne. Het serum bevat niacinamide met antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, die irritaties helpen verzachten en huidontstekingen verminderen. Bovendien ondersteunt de aanwezigheid van salicylzuur de afschilfering van de opperhuid, wat kan helpen het aantal mee-eters en puistjes te verminderen.

De belangrijkste actieve ingrediënten van het serum zijn:

-Niacinamide: heeft antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor huidontstekingen worden verminderd en de conditie ervan wordt verbeterd.

-Salicylzuur: heeft exfoliërende eigenschappen, die dode huidcellen helpen verwijderen en de vorming van mee-eters voorkomen.

Dit serum kan een effectieve ondersteuning zijn bij de verzorging van een voor acne gevoelige huid, waardoor oneffenheden worden verminderd en de algehele conditie van de huid wordt verbeterd. Voordat u het echter gebruikt, wordt aanbevolen om het op een klein stukje huid te testen om er zeker van te zijn dat het geen allergische reactie of irritatie veroorzaakt. Bovendien moet het gebruik van het serum in overeenstemming zijn met de aanbevelingen van de fabrikant en mag de aanbevolen toedieningsfrequentie niet worden overschreden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 1-3 keer per week een kleine hoeveelheid serum aan op het gereinigde gezicht, de hals en het decolleté. Voeg het toe aan de huid en verzorg het geleidelijk, waarbij u de reactie van de huid observeert. Het serum is zeer geconcentreerd, dus 2-3 druppels zijn voldoende. Wacht een tijdje totdat het serum is geabsorbeerd. Breng een gezichtscrème aan met minimaal SPF 20.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116180
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416060635

Eveline Duo Power 2in1...

€ 5,60
group_work Toestemming voor cookies