AA Wings of Color Tinted Lip Serum Kleurversterkend lippenserum 10 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Serum met een smakelijke geur is een perfecte manier om voor het mooie uiterlijk van je lippen te zorgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Wings of Color Tinted Lip Serum Kleurversterkend lippenserum 10 ml

Een serum met een smakelijke geur is een perfecte manier om voor het mooie uiterlijk van je lippen te zorgen. De push-up formule, verrijkt met een complex van voedingsstoffen en subtiel verrijkt met een tint, hydrateert intensief en maakt de lippen glad. Dankzij de vullende eigenschappen zorgt het voor een optisch verstevigend effect, waardoor een heerlijke glans op de lippen achterblijft in een sensuele tint, die tegelijkertijd de natuurlijke lipkleur versterkt. Dit product is onderworpen aan klinische allergietesten, waardoor het zelfs veilig is voor mensen met een gevoelige huid. Bovendien is het gecertificeerd en geschikt voor veganisten en vegetariërs, wat de hoge kwaliteit bevestigt en voldoet aan de principes van een ethische benadering van zorg.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum 's ochtends, 's avonds, meerdere keren per dag aan. Je kunt het alleen aanbrengen of als basis voor lippenstift of lipgloss.

SAMENSTELLING

Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, gehydrogeneerd polydecene, polybuteen, gehydrogeneerd styreen/isopreencopolymeer, capryl-/caprinezuurtriglyceride, Butyrospermum Parkii-boter, tocoferylacetaat, trioleïne, natriumhyaluronaat, Rosa Canina-fruitolie, sucralose, PEG-8, tocoferol, ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, Aroma , Citroenzuur, CI 45410. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

116043
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092225

AA Wings of Color Tinted...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies