Eveline Platinum &Collagen Advanced Facial Serum Anti-aging behandeling 30 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Egaliseert de huid, vermindert rimpels en fijne lijntjes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Eveline Platinum &Collagen Advanced Facial Serum Anti-aging behandeling 30 ml

Het serum is een echte doorbraak in de anti-verouderingsverzorging. Het 5 % Plati-Neo™-complex dat het bevat, vormt in combinatie met niacinamide een sterke basis voor de dagelijkse verzorging van uw huid. Dit product maakt de huid effectief glad, versterkt de hydrolipidenbarrière en ondersteunt de regeneratie. Regelmatig gebruik helpt vroegtijdige tekenen van veroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en verkleuring, te elimineren. Het serum maakt de huid stevig, gekalmeerd en zichtbaar jonger. De fluweelzachte textuur en de delicate geur maken het aanbrengen tot een waar genot. Het is perfect voor alle huidtypes, vooral droog en zeer droog.

De voordelen van het gebruik van dit serum zijn:

-Verzacht de huid, vermindert rimpels en fijne lijntjes.

-Versterking van de hydrolipidenbarrière van de huid en effectieve huidregeneratie.

- Sterk anti-verouderingseffect.

-Herstelt de stevigheid en elasticiteit en geeft de huid een jeugdige uitstraling.

-Het product is geschikt voor alle huidtypes, vooral de droge of zeer droge huid.

Regelmatig gebruik van dit serum kan de conditie van de huid helpen verbeteren en de jeugdige uitstraling langer behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 2-3 druppels van het product aan op de huid van het hele gezicht en gebruik vervolgens een crème - bij voorkeur met een rijke consistentie. Gebruik elke ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, glycerine, niacinamide, polysorbaat 20, natriumhyaluronaat, betaïne, collageenaminozuren, colloïdplatina, Hyaluronic Acid , Malus Domestica fruitcelcultuurextract, Leuconostoc / radijswortelfermentfiltraat, Pullulan, fenoxyethanol, hydroxyacetofenon, ethylhexylglycerine Kaliumsorbaat, butyleenglycol, xanthaangom, lecithine, parfum (geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116183
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416066262

Eveline Platinum &Collagen...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies