Eveline Contour Correction Firming Intensief hydraterende gezichtscrème 40+ 50 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Diepe hydratatie die de huid van voldoende vocht voorziet

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Eveline Contour Correction Firming Intensief hydraterende gezichtscrème 40+ 50 ml

Een effectief vochtinbrengende crème bedoeld voor 40-plussers zal de tekenen van huidveroudering zichtbaar vertragen. De moderne NeoContour™-technologie helpt de huidtint te egaliseren, zorgt voor een jeugdige uitstraling van de huid en herstelt de elasticiteit. Actieve ingrediënten zoals squalaan, vitamine C in de vorm van THD ascorbyl en hyaluronzuur zullen de huid goed voeden en hydrateren. Ze maken de tekenen van vermoeidheid onzichtbaar en de huid krijgt meer energie. De crème helpt u het stralende uiterlijk van uw huid terug te krijgen en de structuur ervan effectief te versterken.

De voordelen van het gebruik van deze crème zijn:

-Diepe hydratatie die de huid van voldoende vocht voorziet.

- Verstevigt de huid, waardoor deze steviger en elastischer wordt.

-Het toevoegen van energie aan de huid, waardoor de conditie en het uiterlijk ervan worden verbeterd.

- Verheldert en voedt de huid, waardoor deze stralend en gezonder wordt.

-Vermindering van tekenen van vermoeidheid, wat zich vertaalt in een frisse en uitgeruste uitstraling.

-Het verbeteren van de algehele conditie van de huid, waardoor de gezondheid en jeugdige uitstraling ervan wordt gewaarborgd.

De crème, bedoeld voor 40-plussers, kan zowel dag als nacht worden gebruikt om de huid een uitgebreide verzorging en ondersteuning te bieden bij het tegengaan van de tekenen van veroudering.Het serum kan helpen de conditie van de huid te verbeteren en de jeugdige uitstraling langer te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Voor gebruik in de ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), isononylisononanoaat, glycerine, cetearylalcohol, propaandiol, dimethicon, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, squalaan, Crambe Abyssinica zaadolie, Copper /prolinaat, natriumhyaluronaat, Hyaluronic Acid , ascorbyltetraisopalmitaat, tocoferylacetaat, betaïne , Natrium PCA, PCA, Serine, Alanine, Glycine, Glutaminezuur, Lysine HCl, Threonine, Arginine, Proline, Acetyl Hexapeptide-8, Natriumlactaat, Fenoxyethanol, Hydroxyacetofenon, Ethylhexylglycerine, Caprylylglycol, Hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, Cetearyl Glucoside, parfum (geur), tapiocazetmeel, natriumpolyacrylaat, methylglucosidefosfaat, sorbitaansostearaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, xanthaangom, polysorbaat 60, dinatrium-EDTA, alfa-isomethylionon, benzylsalicylaat, citronellol, eugenol, hydroxycitronellal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116184
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416062493

Eveline Contour Correction...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies