The Konjac Sponge Company Konjac Sponge Heart Green Tea 1 stuk

€ 2,60
Inclusief belasting

Premium Konjac spons in de vorm van een hart met groene thee

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

The Konjac Sponge Company Konjac Sponge Heart Green Tea 1 stuk

De hartvormige Konjac Premium Spons met groene thee is een perfecte manier om alle huidtypes te versterken en te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Dankzij pure groene thee reinigt het zelfs de meest gevoelige huid op milde wijze, terwijl het versterkende, antioxiderende en anti-verouderingseigenschappen heeft. Het verbetert de elasticiteit en spanning van de huid, bevordert de hydratatie en regeneratie ervan en maakt de huid fris en glad. Groene thee, rijk aan antioxidanten, bestrijdt schadelijke vrije radicalen die kunnen leiden tot huidbeschadiging en veroudering. Hierdoor beschermt en beschermt het de huidcellen effectief tegen de negatieve effecten van een abnormaal metabolisme, waardoor een gezond en stralend uiterlijk van de huid wordt gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Voordat u hem voor de eerste keer gebruikt, moet u de spons zorgvuldig wassen door hem meerdere keren in water te dompelen en voorzichtig tussen uw handen te knijpen. Een Konjac-spons gedrenkt in water (of met een beetje gezichtsreinigingsproduct) en uitgeknepen, moet voorzichtig met cirkelvormige bewegingen op het gezicht worden gereinigd. Na gebruik moet de spons worden afgespoeld, voorzichtig worden uitgeknepen en op een droge en warme plaats aan een touwtje worden gedroogd. Plaats de spons niet in vochtige omstandigheden, omdat deze kan gaan schimmelen of rotten. Het is een natuurproduct, zonder bewaarmiddelen! De levensduur van een Konjac-spons is ongeveer 1-3 maanden. Als het er versleten, barst of afbrokkelt, vervang het dan door een nieuw exemplaar. De oude kan in de compost worden gegooid of op de bodem van de pot worden geplaatst om vocht vast te houden voor de plant.

SAMENSTELLING

bio bloem van Konjac, puur vulkanisch water van het eiland Jeju, groene thee-extract. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116282
a lot

Specifieke referenties

ean13
5055113803081

The Konjac Sponge Company...

€ 2,60
group_work Toestemming voor cookies