Pure Paw Paw multifunctionele Papaya 25 g

€ 4,90
Inclusief belasting

Multifunctionele Papaya

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pure Paw Paw multifunctionele Papaya 25 g

Lucas' Papajazalf, geproduceerd in Australië, is uitgegroeid tot een icoon in de zorgwereld. Het bevat papaja-extract, waardoor het sterke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het wordt aanbevolen door schoonheidsspecialisten, actrices en dermatologen als een effectief middel tegen verschillende huidproblemen, van eczeem tot zonnebrand. Deze zalf is gemaakt van pure Australische papaja's en wordt al meer dan 100 jaar gewaardeerd om zijn veelzijdige werking en bewezen effectiviteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zalf aan op het probleemgebied. Masseer de zalf zachtjes in de huid totdat deze is opgenomen. Herhaal dit proces indien nodig meerdere keren per dag.

*Houd er rekening mee dat de zalf kan worden gebruikt voor verschillende huidproblemen, zoals eczeem, zonnebrand, wonden of roodheid, dus pas de frequentie en het aantal toepassingen aan aan uw behoeften en huidconditie. Het wordt ook aanbevolen om vóór gebruik de instructies op de verpakking te lezen

SAMENSTELLING

Petrolatum, Carica Papaya-extract, Cera Alba, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, smaakstof. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116351
a lot

Specifieke referenties

ean13
9329401000305

Pure Paw Paw...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies