Pure Paw Paw multifunctionele Mango 25 g

€ 4,90
Inclusief belasting

Multifunctionele Mango

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pure Paw Paw multifunctionele Mango 25 gr

Met sappige sinaasappelschil en een heldere, zonnige mangogeur is deze zalf een visioen van de zomer in elk potje. Deze multifunctionele zalf, verrijkt met blozende sinaasappelschil, is een weelderige nieuwe toevoeging aan het iconische assortiment, die zachtjes kalmeert, glad maakt en vocht vasthoudt. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare balsem met een sterke fruitige toets, dan heb je zojuist je nieuwe favoriete smaak gevonden. Hij geeft niet alleen om de huid, ale ook om het milieu. Niet op dieren getest, trots in Australische handen en gemaakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zalf aan op het probleemgebied. Masseer de zalf zachtjes in de huid totdat deze is opgenomen. Herhaal dit proces indien nodig meerdere keren per dag.

*Houd er rekening mee dat de zalf kan worden gebruikt voor verschillende huidproblemen, zoals eczeem, zonnebrand, wonden of roodheid, dus pas de frequentie en het aantal toepassingen aan aan uw behoeften en huidconditie. Het wordt ook aanbevolen om vóór gebruik de instructies op de verpakking te lezen

SAMENSTELLING

Petrolatum, Carica Papaya -extract, Cera Alba, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, smaakstof. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116356
a lot

Specifieke referenties

ean13
9329401000787

Pure Paw Paw...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies