YOPE Balance My Hair Shampoo voor vette hoofdhuid met zuren 300 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Voor een hoofdhuid die op zoek is naar evenwicht

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
22

YOPE Balance My Hair Shampoo voor de vette hoofdhuid met zuren

Voor een hoofdhuid die op zoek is naar evenwicht. Het reinigt het haar en de hoofdhuid grondig, waardoor de productie van talg wordt beperkt. Bevat zuren - waaronder barnsteenzuur - die verantwoordelijk zijn voor delicate micro-exfoliatie van de hoofdhuid. Het haar is langer fris en los en de huid kan ademen. Het zal werken in chelatie.

ACTIEVE INGREDIËNTEN:

- gluconolacton, een van de PHA zuren die de hoofdhuid reinigt, micro-exfolieert en hydrateert. Het werkt zachter dan AHA zuren en heeft antioxiderende eigenschappen. Het veroorzaakt geen roodheid, zichtbare schilfering of verbranding.

- het azijncomplex herstelt perfect de juiste pH van de hoofdhuid en het haar, ondersteunt de sluiting van de haarvezels en zorgt voor een prachtige glans. Tegelijkertijd vertraagt het de overmatige afname van talg en reinigt het intensief.

- plantaardige glycol is een favoriet hydraterend ingrediënt in groene vorm. Maïsglycol geeft 30% meer hydratatie dan propyleenglycol, maar veroorzaakt geen overgevoeligheid of irritatie.

- babassu-olie hydrateert perfect zonder te verzwaren. Het wordt rechtstreeks verkregen uit de natuurlijke triglyceriden van babassu-olie, waardoor het uiterst zacht is.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer shampoo in vochtig haar en hoofdhuid tot schuim, spoel af met water. Het beste resultaat krijg je door je haar twee keer te wassen. Volg met een conditioner met verzachtende middelen, eiwitten of bevochtigingsmiddelen

SAMENSTELLING

aqua, cocamidopropylbetaïne, natriumkokossulfaat, kokosglucoside, natriumcocoylalaninaat, decylglucoside, natriumbabassuamphoacetaat, propaandiol, barnsteenzuur, gluconolacton, azijn, vitis vinifera (druiven) fruitextract, dinatriumcocoylglutamaat, myroxylonbalsamum (tolubalsem) hars, kalium cocoyl rijst aminozuren, fructose, gluconzuur, glucose, commiphora myrrha hars extract, caesalpinia spinosa gom, styrax benxoin hars extract, backhousia citriodora blad extract, guar hydroxypropyltrimonium chloride, glycerine, natriumlevulinaat, levulinezuur, parfum, natriumhydroxide , citroenzuur, hexylcinnamal, limoneen, linalool.

107535
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903760205928

YOPE Balance My Hair...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies