Eveline Egyptian Miracle Rescue Cream voor gezicht, lichaam en haar 40 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Dostępny

Egyptische schoonheidsrituelen combineerden de buitengewone kracht van intensieve verzorging met helende effecten.

Recepten van Cleopatra- en Nefertiti-cosmetica waren gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die in de oude geneeskunde werden gebruikt, zoals: kostbare oliën, honing of propolis.

Op basis van de Egyptische traditie heeft Eveline Cosmetics een unieke reddingscrème ontwikkeld, ontworpen voor een uitgebreide verzorging van de droge gezichts- en lichaamshuid, evenals haar.

De reddingscrème combineert de effecten van maar liefst 7 cosmetica:

1. Diep voedende gezichtscrème,
2. Gladmakend gezichtsmasker,
3. Hydraterende oogcrème,
4. Voedende en regenererende lippenbalsem,
5 . regenererende handcrème,
6. Sterk herstellende haarconditioner,
7. Professionele behandeling die de zichtbaarheid van littekens en striae vermindert.

De unieke formule verandert onder invloed van de hitte van de handen in een ultravoedende olie die de huid van gezicht en lichaam volledig verzorgt.

100% natuurlijke formule met slechts 7 ingrediënten:

- Olijfolie is een extreem rijke bron van antioxidanten, vitamine E, vetzuren, maakt uiterst effectief glad, verzacht, smeert, beschermt, kalmeert en vermindert ruwheid.

- Bijenwas is een uitstekend natuurlijk oliënd ingrediënt
en het vasthouden van water in de opperhuid, waardoor langdurige hydratatie wordt gegarandeerd.

-Honing heeft sterk regenererende, voedende en kalmerende eigenschappen. Het verbetert de elasticiteit, herstelt een stralende kleur, vermindert de neiging tot irritatie, versterkt de weerstand van de huid tegen de schadelijke effecten van externe factoren.

- Bijenpollen zijn een voedingsbom, rijk aan aminozuren, flavonoïden, EFA, waardoor het de processen aanzienlijk hydrateert, voedt, verzacht en vertraagt veroudering en regenereert de huid.

- Propolis een uniek anti-verouderingsingrediënt
en regeneratief, verkregen in een gepatenteerd olie-extractieproces. Het heeft een sterke antioxiderende werking
en versnelt de aanmaak van collageen in de huid.

-Royal Royal Jelly genaamd "koninklijk geschenk", uitstekend voedt de huid, vermindert de ruwheid van de opperhuid, hydrateert spectaculair en voedt.

Zonnebloemolie hydrateert sterk, maakt glad, versterkt de natuurlijke beschermende barrière, heeft een ontstekingsremmend effect
en antioxidant, regenereert de huid met onvolkomenheden (littekens, striae).

EFFECTEN:
Laat de huid gehydrateerd en gevoed achter
Het haar is glanzend en gemakkelijk te stylen
De huid krijgt glans en elasticiteit
Droge delen van de huid worden glad en zacht
Symptomen van irritatie (roodheid, jeuk) worden geminimaliseerd


100% natuurlijke formule met slechts 7 ingrediënten Olijfolie is een extreem rijke bron van antioxidanten, vitamine E, vetzuren, maakt zeer effectief glad, verzacht, smeert, beschermt, kalmeert en vermindert ruwheid. Bijenwas is een uitstekend natuurlijk oliënd en hydraterend ingrediënt het vasthouden van water in de opperhuid, waardoor langdurige hydratatie wordt gegarandeerd. Honing heeft sterk regenererende, voedende en kalmerende eigenschappen. Het verbetert de elasticiteit, herstelt de stralende kleur, vermindert de neiging tegen irritaties, versterkt de weerstand van de huid tegen schadelijke effecten externe factoren. Bijenpollen zijn een voedingsbom, rijk aan aminozuren, flavonoïden, EFA, waardoor het processen aanzienlijk hydrateert, voedt, verzacht en vertraagt veroudering en regenereert de huid. Propolis een uniek anti-aging en regeneratief ingrediënt, verkregen in een gepatenteerd olie-extractieproces. Het werkt sterk antioxidant en versnelt de aanmaak van collageen in de huid. Royal Jelly, genaamd "het koninklijke geschenk", uitstekend voedt de huid, vermindert de ruwheid van de opperhuid, hydrateert spectaculair en voedt. Zonnebloemolie hydrateert sterk, maakt glad en versterkt de natuurlijke barrière beschermend, heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, regenereert huid met onvolkomenheden (littekens, striae).

100314
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761999235

Eveline Egyptian Miracle...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies