Pure Paw Paw multifunctionele Cherry 25 Coral

€ 4,90
Inclusief belasting

Coral Cherry

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pure Paw Paw Coral Cherry 25 g

Maak kennis met de originele, universele Australische zalf, boordevol vitamine A en C, kalium en foliumzuur, en het geheel is omhuld met heerlijke fruitsmaken! Het gebruik van deze zalf beperkt zich niet alleen tot de lippen - het heeft hydraterende eigenschappen die een gunstig effect hebben op de zonverbrande, droge, gebarsten, pijnlijke of ontstoken huid. Het product is bedoeld voor gebruik bij alles, van zweetuitslag en gebarsten tepels tot ernstigere aandoeningen die verband houden met een droge huid. Dankzij de aanwezigheid van papajafruit en bijenwas helpt deze zalf beschadigde delen van de huid te genezen en te herstellen. Alle producten laten de huid ademen als ze gehydrateerd zijn en hebben verzachtende eigenschappen die irritaties helpen verzachten en de huid verfrissen wanneer dat nodig is. Ons product is geschikt voor gebruik bij baby's en jonge kinderen en helpt luieruitslag te verzachten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zalf aan op het probleemgebied. Masseer de zalf zachtjes in de huid totdat deze is opgenomen. Herhaal dit proces meerdere keren per dag, indien nodig.

*Houd er rekening mee dat de zalf kan worden gebruikt voor verschillende huidproblemen, zoals eczeem, zonnebrand, wonden of roodheid, dus pas de frequentie en het aantal toepassingen aan op uw behoeften en huidconditie. Het wordt ook aanbevolen om vóór gebruik de instructies op de verpakking te lezen

SAMENSTELLING

Petrolatum, Carica Papaya -extract, Alba-was, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, smaakstof. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116354
a lot

Specifieke referenties

ean13
9329401000374

Pure Paw Paw...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies