• Nieuw

Isntree Hyaluronic Acid Waterige Zonnegel SPF50 licht Zonnebrandcrème voor gezicht SPF50 50 ml

€ 18,60
Inclusief belasting

Lichte gezichtszonnebrandcrème SPF50

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Isntree Hyaluronic Acid Waterige Zonnegel SPF50 licht Zonnebrandcrème voor gezicht SPF50 50 ml

Welkom in de wereld van een lichtbeschermende gezichtscrème SPF50+/PA++++, die de huid uitgebreide bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling en haar gezonde en stralende uitstraling behoudt. Slechts een moment is genoeg om te voelen hoe de delicate formule van deze crème uw huid omhult en een onzichtbare barrière creëert tegen de schadelijke effecten van zonlicht. De samenstelling op basis van chemische filters beschermt de huid niet alleen tegen UVA- en UVB-straling, ale ook tegen vroegtijdige veroudering en biedt betrouwbare bescherming onder alle omstandigheden. Dit is echter niet het einde van de voordelen! Niacinamide, bekend om zijn eigenschappen die de huidtint egaliseren en de werking van de talgklieren reguleren, helpt het evenwicht van de huid te behouden en voorkomt overmatige vettigheid. Bovendien heeft pijnboomschorsextract antibacteriële en verfrissende eigenschappen, waardoor onvolkomenheden worden voorkomen. Ceramide NP, een van de belangrijkste stoffen van deze crème, voedt en versterkt de hydrolipidenbarrière van de huid, waardoor een optimale hydratatie en elasticiteit wordt gegarandeerd. Centella asiatica-extract en posteleinextract, rijk aan antioxidanten, beschermen de huid tegen vrije radicalen en zorgen voor een gezonde uitstraling en glans. Laten we het complex van 8 vormen van hyaluronan en adenosine niet vergeten, die samenwerken om de huid te hydrateren en de elasticiteit ervan te verbeteren, waardoor de natuurlijke productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Als gevolg hiervan biedt deze lichtbeschermende crème de huid niet alleen betrouwbare bescherming tegen UV-stralen, maar zorgt ze ook voor de gezondheid en conditie ervan, waardoor deze de hele dag gehydrateerd, stralend en stralend blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng tijdens de ochtendverzorging een passende hoeveelheid crème aan op de gereinigde en getinte gezichtshuid. Verdeel het gelijkmatig. Breng het product indien nodig gedurende de dag opnieuw aan. Gebruik elke dag.

SAMENSTELLING

Aqua , butyleenglycol, ethylhexylsalicylaat, homosalaat, dibutyladipaat, niacinamide, bis-ethylhexyloxyfenol methoxyfenyltriazine, cyclopentasiloxaan, methyleenbis-benzotriazolyltetramethylbutylfenol, polysiliconen-15, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, 1,2-hexaandiol, pentyleenglycol, Pinus Pinaster Schorsextract, Ceramide NP, Centella Asiatica extract, glycerine, Portulaca Oleracea-extract, Houttuynia Cordata-extract, Olea Europaea ( Olive ) fruitolie, Ficus Carica (vijg) fruitextract, natriumhyaluronaat, Ceteth-10, gehydrogeneerde lecithine, decylglucoside, propaandiol , Tocoferol, Astaxanthine, Hyaluronzuur, Natriumhyaluronaat Crosspolymeer, Ascorbylpropylhyaluronaat, Gehydrolyseerd hyaluronzuur, Hydroxypropyltrimoniumhyaluronaat, Acrylaten/C10-30 Alkylacrylaat Crosspolymeer, Natriumgeacetyleerd hyaluronaat, Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, Adenosine, Xanthaangom, Cetyl PEG/PPG - 10/1 Dimethicon, Tromethamine, Carbomeer, Propyleenglycol, Ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116515

Specifieke referenties

ean13
8809686384204

Isntree Hyaluronic Acid...

€ 18,60
group_work Toestemming voor cookies