• Nieuw
Eveline Clean Shot hydraterende Tonic-hydrolaat met 5 % elektrolytencomplex 150 ml

Eveline Clean Shot hydraterende Tonic-hydrolaat met 5 % elektrolytencomplex 150 ml

€ 2,80
Inclusief belasting
117566

Het laat de huid fris en stralend achter

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal

Eveline Clean Shot hydraterende Tonic-hydrolaat met 5 % elektrolytencomplex 150 ml

Deze toner met een elektrolytencomplex van 5% werkt op cellulair niveau en herstelt de balans van de huid en optimale hydratatie. Verrijkt met hydrolaten van rozen, groene thee en neroli, kalmeert, regenereert en verfrist het de huid, waardoor deze zacht en stralend blijft. De lichte formule trekt snel in, belast de huid niet en zorgt voor comfort en een frisse glans. Perfect als ochtendverzorging en als basis voor serum en crème. Dit 2in1 product biedt effectieve hydratatie en verfrissing van de huid. De veganistische formule is geschikt voor alle huidtypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het tonic-hydrolaat elke ochtend en avond aan op de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen. Laat het intrekken en breng vervolgens uw favoriete serum en crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, glycerine, Citrus Aurantium Amara bloemenwater, Camellia Sinensis bladextract, Rosa hybride bloemenextract, Magnesium , zinkgluconaat, Copper , Calcium PCA, magnesium PCA, natrium PCA , levulinezuur, caprylyl/caprylglucoside, cetrimoniumbromide, hydroxyacetofenon, tetranatriumglutamaatdiacetaat, natriumlevulinaat, parfum (geur), natriumbenzoaat, citroenzuur, pentyleenglycol, kaliumsorbaat, benzylsalicylaat, hexylcinnamal, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117566
veel

Specifieke referenties

Eveline Clean Shot...

€ 2,80
group_work Cookie toestemming