• Nieuw
Apis Exosomes Pro Home Terapis biostimulerende gezichtscrème met plantenexosomen 50 ml

Apis Exosomes Pro Home Terapis biostimulerende gezichtscrème met plantenexosomen 50 ml

€ 9,90
Inclusief belasting
117828

Crème ontworpen voor diepe verjonging en intensieve huidregeneratie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

2
Aantal

Apis Exosomes Pro Home Terapis biostimulerende gezichtscrème met plantenexosomen 50 ml

Ontdek een unieke crème ontworpen voor diepe verjonging en intensieve huidregeneratie. Dankzij de geavanceerde formule met plantaardige exosomen is deze crème een uitstekende drager van actieve stoffen die diep in de huid doordringen en de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Het effect is dat de huidstructuur dikker en sterker wordt, wat bijdraagt aan een jeugdige uitstraling en een gezonde glans. De crème is verrijkt met mariene exopolysachariden, die de huid onmiddellijk verstevigen en fijne rimpels corrigeren, en hyaluronzuur, bekend om zijn unieke hydraterende eigenschappen. Fytocollageen ondersteunt de elasticiteit en regeneratie van de huid, terwijl sheaboter en squalaan diepe voeding en bescherming tegen vochtverlies bieden. Bakuchi-olie (Bakuchiol) fungeert als een natuurlijk alternatief voor retinol en biedt zachte antirimpel- en antioxiderende effecten.

Belangrijkste ingrediënten en hun eigenschappen:

-Exosomen van planten: microblaasjes die actieve stoffen transporteren en de regeneratie en verjonging van de huid ondersteunen.

-Mariene exopolysachariden: stimuleren de vernieuwing van collageen en elastine, waardoor de huid snel strakker wordt en de structuur egaliseert.

-Hyaluronzuur: hydrateert intensief, bindt water en verbetert de elasticiteit van de huid.

-Fytocollageen: een plantaardig alternatief voor collageen dat de huid elastisch maakt en glad maakt.

-Bakuchi-olie (Bakuchiol): een natuurlijk ingrediënt met antirimpel- en antioxiderende eigenschappen.

-Sheaboter: verzacht, voedt en verbetert de elasticiteit van de huid.

-Squalaan: Ondersteunt de hydratatie en bescherming van de huid tegen vochtverlies.

Deze crème is ideaal om te gebruiken als onderdeel van uw dagelijkse thuisverzorgingsroutine, vooral na cosmetische behandelingen, om de effecten ervan te verlengen. Laat uw huid elke dag genieten van langdurige bescherming, voeding en een mooie uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de crème gelijkmatig over gezicht, hals en decolleté. Laat het absorberen.

SAMENSTELLING

Aqua , Psoralea Corylifolia zaadolie, propaandiol, coco-caprylaat/capraat, calendula officinalis meristeem celcultuur, glycerine, cetearylalcohol en ceteareth 20, natriumacrylatencopolymeer en lecithine, natriumhyaluronaat, gehydrolyseerd Rhodophyceae-extract, xanthaangom, gehydrolyseerde extensine, Alteromonas-ferment Extract, Squalaan, Butyrospermum Parkii-boter, tocoferol, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, butyleenglycol, pentyleenglycol, natriumchloride, fenoxyethanol, caprylylglycol, fenethylalcohol, 1,2-hexaandiol, parfum. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117828
slechts een paar over

Specifieke referenties

Apis Exosomes Pro Home...

€ 9,90
group_work Cookie toestemming