• Nieuw
Mokosh Frambozen reinigende gezichtsolie 100 ml

Mokosh Frambozen reinigende gezichtsolie 100 ml

€ 14,70
Inclusief belasting
117831

Formules die rijk zijn aan voedingsstoffen creëren een onzichtbare beschermende barrière op de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

3
Aantal

Mokosh Frambozen reinigende gezichtsolie 100 ml

Een lijn cosmetica die geschikt is voor alle huidtypes, vooral de gevoelige en chronisch droge huid. Formules die rijk zijn aan voedingsstoffen creëren een onzichtbare beschermende barrière op de huid, ondersteunen de regeneratie en hydratatie ervan en beschermen tegen de negatieve impact van externe factoren. De huid ziet er jonger, glad, comfortabel en evenwichtig uit. Verwijdert op milde ale effectieve wijze oog- en gezichtsmake-up, inclusief cosmetica met SPF filters, en andere onzuiverheden, zonder de huid glanzend te maken. Het maakt de huid schoon, fris en gehydrateerd, terwijl het de huid regenereert en de symptomen van irritatie en roodheid verzacht. Verwijdert op milde wijze en tegelijkertijd grondig oog- en gezichtsmake-up, cosmetica met SPF-filters en andere onzuiverheden, zonder de huid glanzend te maken. Het laat de huid schoon, fris en gehydrateerd aanvoelen. Regenereert en verzacht de symptomen van irritatie en roodheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid olie aan op droge handen. Verdeel het over je gezicht door een beetje water toe te voegen. Masseer de resulterende emulsie zachtjes over uw hele gezicht en spoel vervolgens grondig af.

SAMENSTELLING

Vitis Vinifera Zaadolie, Helianthus Annuus Zaadolie, Polyglyceryl-4 Oleaat, Coco-Caprylaat/Capraat, Rubus Idaeus Zaadolie, Parfum, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Squalaan, Aloe Barbadensis Bladextract, Capryl/Caprinetriglyceride, Tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117831
veel

Specifieke referenties

Mokosh Frambozen reinigende...

€ 14,70
group_work Cookie toestemming