• Nieuw
Beauty of Joseon Green Plum Verfrissende Toner AHA + BHA Verfrissende Toner met Zuren 150 ml

Beauty of Joseon Green Plum Verfrissende Toner AHA + BHA Verfrissende Toner met Zuren 150 ml

€ 17,40
Inclusief belasting
117908

Verfrissende gezichtstonic, gemaakt voor uitgebreide huidverzorging na het reinigen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal

Beauty of Joseon Green Plum Verfrissende Toner AHA + BHA Verfrissende Toner met Zuren 150 ml

Verfrissende gezichtstonic, gemaakt voor uitgebreide huidverzorging na het reinigen. De formule, gebaseerd op 25% Japans abrikozenhydrolaat, geeft de huid een gevoel van frisheid en versteviging, terwijl het de vrije radicalen neutraliseert die bijdragen aan vroegtijdige huidveroudering. Dankzij het gehalte aan AHA (glycolzuur) en BHA (salicylzuur) exfolieert de tonic op milde wijze dode huidcellen, maakt de huid glad en verbetert de structuur ervan. Glycolzuur verwijdert effectief onzuiverheden en dode cellen, terwijl salicylzuur, dankzij de antibacteriële eigenschappen, mee-eters helpt bestrijden en overmatige talgafscheiding reguleert, waardoor de vorming van puistjes wordt voorkomen. Verrijkt met extract van postelein en ginsengwortel, heeft de tonic ook antioxiderende eigenschappen, waardoor het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd en tegelijkertijd de bloedtoevoer wordt verstevigd en verbeterd. Het hele recept is ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten, wat deze tonic tot een delicate ale effectieve oplossing maakt voor mensen die op zoek zijn naar verfrissing, een gelijkmatige huidtint en ondersteuning bij de regeneratie ervan. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die aan zijn dagelijkse verzorging een product wil toevoegen dat niet alleen verfrist maar ook zorgt voor een gezonde uitstraling van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Nadat u uw huid heeft gereinigd, veegt u deze af met een wattenschijfje gedrenkt in tonic. U kunt het product ook rechtstreeks in uw hand aanbrengen en op uw gezicht kloppen. Denk er bij gebruik aan om uw huid elke dag te beschermen met SPF filters.

SAMENSTELLING

Aqua , Prunus Mume Water , dipropyleenglycol, 1,2-hexaandiol, tromethamine, glycolzuur, Phaseolus Radiatus zaadextract, Panax Ginseng wortelextract, Oryza Sativa (rijst)zemelenwater, Portulaca Oleracea-extract, butyleenglycol, glycerine, salicylzuur , Melia Azadirachta-bladextract, Melia Azadirachta-bloemenextract, fructose, tocoferol, glucose, natrium-PCA, triethylhexanoïne, difenyldimethicon, C12-14, Pareth-12, ethylhexylglycerine, gehydrogeneerde lecithine, polyglyceryl-10-oleaat, tetranatrium-EDTA. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117908
slechts een paar over

Specifieke referenties

Beauty of Joseon Green Plum...

€ 17,40
group_work Cookie toestemming