• Nieuw

Cosrx Hyaluronic Acid Intensive Cream sterk hydraterende Gezichtscrème met hyaluronzuur 100 ml

€ 19,90
Inclusief belasting

Sterk hydraterende crème met hyaluronzuur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Cosrx Hyaluronic Acid Intensive Cream sterk hydraterende Gezichtscrème met hyaluronzuur 100 ml

Sterk hydraterende crème met hyaluronzuur die uw huid diep hydrateert en voedt. Dankzij duindoornhydrolaat, betaïne en natriumhyaluronaat hydrateert deze crème de huid intensief en zorgt voor elasticiteit en zachtheid. Duindoornhydrolaat heeft een regenererende en verzachtende werking en herstelt de natuurlijke glans van de huid. Betaïne zorgt voor een sterke hydratatie, terwijl macadamia-olie de opperhuid voedt en elastisch maakt. Bovendien bindt natriumhyaluronaat water in de huid, waardoor langdurige hydratatie ontstaat. De crème is ideaal voor de droge, normale en geïrriteerde huid. Voeg het toe aan je dagelijkse verzorgingsroutine en geniet elke dag van een gehydrateerde, zachte en elastische huid!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's avonds of 's ochtends onder make-up gelijkmatig aan op het gezicht als laatste stap in uw huidverzorgingsroutine.

SAMENSTELLING

Hippophae Rhamnoides Water , glycerine, butyleenglycol, capryl/caprinezuurtriglyceride, betaïne, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, cetearylalcohol, cetearylolivaat, sorbitanolivaat, Macadamia ternifolia zaadolie, 1,2-hexaandiol, natriumhyaluronaat, arginine, Panthenol , Dimethicon, Ethylhexylglycerine, Carbomeer, Allantoïne, Xanthaangom. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116512
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8809416470122

Cosrx Hyaluronic Acid...

€ 19,90
group_work Toestemming voor cookies