Eveline Lift Hybrid gladmakende creme 40+ dag/nacht 50 ml

€ 3,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Room- Lift Hybride rimpelcorrector hybride technologie 40+ SPF 8, na dag en nacht. Ultraverstevigende crème + hydraterend serum .

Ervoor zorgen multidimensionaal effect van lifting en huidverjonging. Unieke formule combineert de eigenschappen van een liftende crème, een sterk hydraterend serum en spot rimpel corrector.

Dankzij het gehalte aan koraalalgenextract en adenosine stimuleert de crème vanaf de eerste toepassing een intensieve biologische regeneratie

Extract van koraalalgen rijk aan mineralen en unieke fenolverbindingen antioxiderende eigenschappen, revitaliseert en herstelt de huid sterk stralende kleur. Stopt fotoveroudering en bestrijdt tekenen vermoeidheid.

Adenosine is een natuurlijk aminozuur dat voorkomt in DNA, met een sterke werking zelfs diepe rimpels gladstrijken en ruwheid elimineren opperhuid.

tillen Hybrid is een reeks revolutionaire preparaten voor de rijpere huid ontwikkeld gebaseerd op de baanbrekende hybride multi-lifting-technologie. Intelligente formules rijk aan de nieuwste generatie peptiden, collageen, hyaluronzuur en koraalalgenextract, gebruik de kracht van drie professionele behandelingen met bewezen effectiviteit bij het verbeteren van spanning huid en vermindering van vaste rimpels.

Dermatologisch getest product.

03035

Specifieke referenties

Eveline Lift Hybrid...

€ 3,20
group_work Toestemming voor cookies