Eveline Express Face Care Douche gezichtscrème voor de normale huid 100 ml

€ 2,58
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Gezichtsmake-up verwijderingscrème voor onder de douche op basis van de 5 in-1 formule maximaal verzorgingsspectrum voor de normale en gecombineerde huid, vervangend maar liefst 5 cosmetica: reinigingsmelk, peeling , masker, serum normaliserende, antibacteriële crème. Formule met toevoeging van exfolianten microdeeltjes verwijderen onzuiverheden en vuil van het huidoppervlak make-up, normaliseert het werk van talgklieren, waardoor het mattert en elimineert het probleem van huidgloed. Hydrateert en verzacht ook de huid voorkomt oneffenheden. Dankzij de ingrediënten kalmerende middelen verminderen irritatie en roodheid typisch voor de huid acne en versnelt huidregeneratie.
Smart Skin Care-technologie identificeert en regenereert microschade in de huid structuur van de huid en beschermt deze tegen de elementen het initiëren van de vorming van onvolkomenheden.
Actieve ingrediënten:
Zincidon - een actief ingrediënt dat de afscheiding van talg reguleert. Zorgt voor een matte uitstraling van de huid en voorkomt de vorming van acnelaesies.
Salicylzuur reguleert het celvernieuwingsproces, maakt poriën vrij, verheldert verkleuringen en vermindert huidoneffenheden. Verzacht huidoppervlak en vermindert fijne rimpels.
Allantoïne kalmeert irritaties en acnelaesies, versnelt de regeneratie van de huid en verhoogt de gladheid en elasticiteit.
D- panthenol hydrateert de huid en voorkomt uitdroging. Werken ontstekingsremmend en vermindert roodheid. Herbouwt de barrière van de huid en ondersteunt de regeneratie van epidermisbeschadigingen die kenmerkend zijn voor vettige huid.
03047

Specifieke referenties

Eveline Express Face Care...

€ 2,58
group_work Toestemming voor cookies