Bielenda Rose Care rustgevend Rozenwater 3in1 voor de gevoelige huid 200 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Kalmerend rozenwater 3in1 reinigt zacht maar effectief en verfrist huid, verwijdert onmiddellijk make-up, achtergebleven vuil en overtollige make-up talg, zonder ze op het gezicht te verspreiden. Verstevigt, kalmeert, verzorgt de huid zachtheid en gevoel van comfort.

Het product is bedoeld voor dagelijkse reiniging en verzorging gevoelige huid. Hiermee kunt u voorkomen dat de huid al in de fase uitdroogt make-up verwijderen. Het is delicaat en zacht, zelfs voor gevoelige ogen.

Inhoud 200ml

Actie

Het actieve basisbestanddeel van de vloeistof zijn strong micellen, die combineren met zowel vetverbindingen als water, waardoor vangen alle soorten vuil en onzuiverheden van het huidoppervlak op. Dit een ideale manier om de huid grondig en tegelijkertijd te reinigen minimaal risico op irritatie. Verrijking van de vloeibare formule met ROZENWATER, HYALURONZUUR en ANTI-OX en ANTI-POLLUTION COMPLEX , verhoogt de verzorgingskwaliteit van het product, verzorgt de huid belangrijk en gemakkelijk opneembare mineralen en verbetert de huidconditie.

Effect

Perfect gereinigde en verfriste huid.

Gebruik

Bevochtig een wattenschijfje met vloeistof, maak de huid schoon. Gebruik in de ochtend en 's avonds of overdag als verfrissende behandeling. Vereist geen sterke wrijven en spoelen.

04399

Specifieke referenties

ean13
5902169027452

Bielenda Rose Care...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies