Bielenda Black Sugar Detox Ontgiftende en hydraterende micellaire gezichtswasgel 200 g

€ 4,86
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Ontgiftende en hydraterende micellaire gel voor het zacht wassen van het gezicht, maar tegelijkertijd zorgvuldig en effectief reinigen en verfrist de moeilijke en veeleisende gecombineerde en vette huid. De ongebruikelijke formule van de cosmetica op basis van een innovatieve combinatie van SUIKER en KOOLSTOF, verwijdert onmiddellijk make-up en overtollig talg, ontstopt poriën, reinigt de huid van gifstoffen. Het geeft de huid alles wat ze nodig heeft stadium van zuivering, ontvet, mattert, hydrateert, vermindert vorming oneffenheden, kalmeert, bereidt de huid perfect voor op verdere verzorging.


Actie:

Het bevat gewaardeerde, uiterst effectieve actieve ingrediënten.

RIETSUIKER heeft sterke eigenschappen reinigend en antibacterieel. Het bevat tal van mineralen en elementen: ijzer, calcium, fosfor, kalium en magnesium. Het exfolieert zachtjes de doden epidermis, deblokkeert en reinigt poriën, regenereert, kalmeert en kalmeert irritatie. Geeft de huid een gelijkmatige, gezonde kleur en glans.

ACTIVE CARBON heeft dankzij zijn sterk absorberende eigenschappen het vermogen om de huid diep te reinigen. Werkt als een magneet: trekt gifstoffen, dode huidcellen, overtollig talg en andere aan en absorbeert ze besmetting van het oppervlak en diepere lagen van de huid. Efficiënt reinigt verstopte poriën, egaliseert de teint, voorkomt puistjes.


Effect:

Perfect gereinigde, frisse, gladde, stralende teint.

65718

Specifieke referenties

ean13
5902169032883

Bielenda Black Sugar Detox...

€ 4,86
group_work Toestemming voor cookies