Bielenda MONSTER bladmasker 3D ZALOTNA BAŚKA - voedt 1 stuk

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Uiterst comfortabel in gebruik < strong > het voedende masker in een plastic 3D-vel past zich perfect aan de vorm van het gezicht aan. Een grappige afbeelding van een vriendelijk monster brengt je in mega positieve stemming. Het masker is een ideale manier om de huid te voeden en te verfrissen, met een onmiddellijk effect van een visuele verbetering van het uiterlijk van de opperhuid.

Inhoud 1 st

Actie

ZALOTNA BAŚKA is een meester in speciale taken voor alle huidtypes, vooral de droge en gevoelige huid. Vertrouw haar en geef je huid een rijke voeding ?! Het masker bevat onvervangbare actieve ingrediënten die zelfs de meest hebzuchtige huid tevreden zullen stellen. Voedzaam aardbeiensap is een vitaminerijk ingrediënt dat wordt gewaardeerd om zijn antiradicale en antiverouderingseigenschappen. Granaatappelextract heeft antioxiderende eigenschappen en revitaliseert de vermoeide huid.

Effect

Perfect gevoede, fluweelzachte en stralend verfriste huid.

Gebruik

Breng het vel van het masker zo aan op het gereinigde gezicht dat het aan het hele huidoppervlak hecht. Laat gedurende 15 minuten staan. Verwijder het vel, masseer het resterende masker in de huid of was het af met lauw water.

66108

Specifieke referenties

ean13
5902169035419

Bielenda MONSTER bladmasker...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies