Eveline Exclusive Snake 40+ Gladmakende gezichtscrème 50 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Luxe crème - concentraat dat de contouren van het gezicht modelleert, bedoeld voor intensieve huidverzorging na 40 jaar. De formule die is geïnspireerd op behandelingen met esthetische geneeskunde werkt als een shockbehandeling die de huid volledig verjongt. Het verzacht rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe.
- De combinatie van het SYN-AKE-peptide en het GRAVITY UP-tetrapeptide is een rimpelvuller zonder injectie, herstelt op spectaculaire wijze de gladheid van de huid en vermindert de zichtbaarheid van tekenen van veroudering en bestrijdt intensief veroudering door zwaartekracht.
- Diamantstof - herstelt de glans van de huid, regenereert en verjongt optisch. Verstevigt en regenereert intensief.
- Argireline - een moleculair peptide helpt het biologische en mechanische verouderingsproces van de huid te stoppen, waardoor de dichtheid wordt verbeterd.
- Eiwitreparatiecomplex voedt, hydrateert en versterkt de opperhuid sterk. Vult vochttekorten aan en verstevigt de huid.
- PATCH2O - het complex combineert de werking van actieve moleculen die een micronetwerk op de huid vormen met de technologie van gecontroleerde, sequentiële afgifte van actieve ingrediënten, waardoor een optimale, langdurige hydratatie wordt gegarandeerd.
- Rode Algen - stimuleert natuurlijke regeneratieprocessen en ondersteunt barrièrefuncties.
66716

Specifieke referenties

ean13
5901761991284

Eveline Exclusive Snake 40+...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies