Bielenda Red Ginseng Gladmakende Oogcrème 15 ml

€ 5,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

RED GINSENG is een lijn van anti-rimpelcosmetica voor de rijpere huid, geïnspireerd door Aziatische verzorging, waarin rijke formules gebaseerd op een combinatie van Koreaanse rode Ginseng, Japanse Shiitake paddenstoelen en natuurlijke ingrediënten uit Azië voorzien de huid van diepe hydratatie en zijn een effectief revitaliserend systeem, zorgen voor een mooie uitstraling van de huid, die, net als de huid van Aziaten, glad wordt en eruitziet jonger dan het in werkelijkheid is.

RODE GINSENG Gladmakende anti-rimpel oogcrème

De gladmakende anti-rimpel oogcrème, gemodelleerd naar effectieve Koreaanse en Japanse verzorgingsmodellen, houdt de veeleisende rijpere huid rond de ogen langdurig in perfecte conditie.

Actie:
Bewezen doeltreffendheid en zichtbare antirimpeleffecten worden verzekerd door:

KOREAN RED GINSENG bevat een natuurlijke samenstelling van sterke antioxidanten (oa vitamine A, vitamine B, vitamine C), regenereert en verstevigt de huid. Verstevigt, verstevigt, maakt glad, heeft anti-rimpel eigenschappen. Herstelt de frisheid en glans van de grijze huid.

JAPANSE SHIITAKE PADDESTOELEN is een sterke antioxidant, rijk aan vitamine A, B, C en D, zuren en mineralen. Bevat kojiczuur dat helpt om verkleuringen en ouderdomsvlekken te verlichten. Hydrateert perfect, houdt vocht vast in de huid, verstevigt, kleurt, geeft de huid een mooie kleur.

RIJSTPEPTIDEN stimuleren de afweermechanismen van de huid en maken het vernieuwingsproces mogelijk. Ze maken glad, voeden, verbeteren de stevigheid, elasticiteit en geven de huid glans.

Effect:
De actieve ingrediënten in de crème bereiken precies de probleemplekken en stimuleren de huid actief om te revitaliseren. De crème verstevigt de dunne, tere huid rond de ogen, hydrateert optimaal, maakt glad en geeft glans. Het ondersteunt de voeding van de huid, verbetert de stevigheid en elasticiteit.

Gebruik:
Masseer de crème elke ochtend en avond in de huid rond de ogen. Een handige tube met een precieze dispenser zorgt voor een precieze toepassing van het preparaat in de huid rond de ogen.

Samenstelling:
Aqua ( Water ), Oryza Sativa (rijst)zemelenolie, squalaan, sorbitol, sorbitaanolivaat, glycerylstearaat SE, cetearylalcohol, propaandiol, stearylalcohol, tocoferylacetaat, oryza sativa (rijst)zetmeel, candida bombicola/glucose/methylraapzaadferment , Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Argania Spinosa Pitolie, Angelica Gigas Wortel Extract, Lithospermum Erythrorhizon Wortel Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Zoethout) Wortel Extract, Panax Ginseng Wortel Extract, Lentinus Edodes (Shiitake) extract, gehydrolyseerde rijstproteïne, allantoïne, natriumhyaluronaat, kaliumcetylfosfaat, pentyleenglycol, glycerine, tocoferol, beta-sitosterol, squaleen, ascorbylpalmitaat, glycine-sojaolie (sojaboon), citroenzuur, natriumstearoylglutamaat, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Methylparaben, Fenoxyethanol, Parfum (Geur).

66757

Specifieke referenties

ean13
5902169038199

Bielenda Red Ginseng...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies